Annonce:
Annonce:

Her bliver model sexchikaneret for åben skærm

Trods hendes afvisninger blev et nej ikke taget for et nej

Hun afviste håndkys - så prøvede han brysterne...
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det franske medienævn har over weekenden været ved at drukne i klager over en maraton-liveudsendelse, som fredag endte med at løbe helt af sporet, skriver flere internationale medier.

Vanvid: Hørte Søren Banjomus i over 60 timer og vandt 10.000

Ifølge Mirror forsøgte liveprogrammet 'Touche pas a mon Poste' med en 35 timer lang liveudsendelse at sætte en ny rekord, og undervejs arrangerede programmets vært, Cyril Hanouna et indslag, der skulle parodiere millionrøveriet mod Kim Kardashian i Frankrig for få uger siden.

I rollen som Kim Kardashian blev modellen Soraya Riffi bundet og anbragt i et badekar. Hun skulle derefter reddes af deltageren Jean-Michel Maire, der havde rollen som låsesmed.

Efter en veloverstået redning foreslog Hanouna at Soraya Riffi belønnede sin 'redningsmand' med et kys, hvilket hun dog afviste. Et kys på kinden ville hun til gengæld gerne være med til.

Annonce:

Minister: Nej betyder nej
Den aftale overholdte Maire dog ikke, for da Soraya Riffi drejede hovedet og vendte sin kind til, bøjede han sig forover og kyssede hende på det ene bryst i stedet, og det har over 250 seere klaget til det franske medienævn over.

Også den franske ligestillingsminister Laurence Rosignol har kommenteret hændelsen på Twitter. Her skriver hun blandt andet at et nej betyder nej, selv i et underholdningsprogram, skriver norske Dagbladet.

Ingen anmeldelse
Den franske udgave af onlinemediet Buzzfeed har ifølge Dagbladet forsøgt at indhente en kommentar fra tv-kanalen C8, der stod bag udsendelsen. Her ønsker man dog ikke et kommentere hændelsen, og det gør Jean-Michel Maire heller ikke.

Soraya Riffi forholder sig til gengæld ikke lige så tavs. Til Slate fortæller hun at Maire dagen efter ringede hende op og undskyldte.

Hun har ingen planer om at anmelde ham for hædelsen.

- Jeg vil ikke have hans penge eller ødelægge hans karriere, siger modellen ifølge Dagbladet til Slate.

Den spanske realitystjerne Yola Berrocal vlev udsat for noget lignende, da hun fik trukket toppen ned under en live-udsendelse.

Det gjorde han bare ikke: Her går tv-vært langt over stregen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: