Her er den nye vært på 'Aftenshowet'

Den 30-årige kommende frontfigur har tidligere været livereporter på programmet

Ditte Haue udvider 'Aftenshowets' værtsstab til fem. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
Ditte Haue udvider 'Aftenshowets' værtsstab til fem. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)

Lise Rønne, Mikkel Fønsskov og de øvrige værter på 'Aftenshowet' får ny kollega. Den 19. maj begynder Ditte Haue som vært på det populære program.

Helt ny på holdet er Ditte Haue ikke, da hun tidligere har arbejdet som sommervært og livereporter på 'Aftenshowet'.

53-årige Andrew Murray fik sig en slem forskrækkelse. (Foto: Mogens Flindt) X Factor Drama: X Factor-Andrew faldt om i Aftenshowet

Ditte Haue erstatter ikke en af programmets fire værter, men bliver i stedet en slags 'halvtidsvært', da hun samtidig skal stå i front for den kommende sæson af 'Sporløs' efter Rie Helmer.

30-årige Ditte Haue har gjort lynkarriere i DR, fra hun begyndte som praktikant i 2010. Efter praktikken blev hun ansat på TV-Avisen og har blandt andet dækket kongestof og politik.

Amalie har skabt stor debat med et ærligt blogindlæg om sine aborter. (Foto: Rumle Skafte) Danske kendte Amalie om fire aborter: Hold kæft hvor var det dumt

Det er kun seks år siden, hun begyndte som praktikant, men Ditte Haue er allerede vært på to af DR's flagskibe. (Foto: Lars E. Andreasen/DR)
Det er kun seks år siden, hun begyndte som praktikant, men Ditte Haue er allerede vært på to af DR's flagskibe. (Foto: Lars E. Andreasen/DR)
 

- Ditte Haue har et helt klart værtstalent, som vi glæder os til at se hende folde ud i den kommende tid i både 'Aftenshowet' og 'Sporløs'. Hun er god til at formidle og god til at tale med mennesker, siger DR1’s fungerende kanalchef Henriette Marienlund i en pressemeddelelse.

Selv regnede Ditte Haue, som er uddannet cand. comm., ikke med at hun skulle ende som tv-vært.

- Jeg troede egentlig ikke, jeg nogen sinde ville bryde mig om at stå foran kameraet, men allerede da jeg som praktikant rapporterede live i TV-Avisen, blev jeg bidt af det sus, der opstår, når det sker lige nu og her. Og så elsker jeg, at der altid sker noget uventet. Fejl er en del af charmen ved at sende direkte, siger hun ifølge DR.

Kristian Porsgaard har været vært på 'Aftenshowet' siden januar 2013. (Foto: Agnete Schlichtkrull/DR) TV Aftenshowet-vært forarger i bedste sendetid

28 kommentarer
Vis kommentarer