Her er den onde dæmon Baalios fra 'Juleønsket'

Rasmus Botoft fra 'Rytteriet' har lagt 'Poul og Fritz' på hylden for en stund til fordel for en modbydelig skurke-dæmon

Sådan ser en stærk og gennem-ond dæmon ud. Foto: TV2
Sådan ser en stærk og gennem-ond dæmon ud. Foto: TV2

- En gang imellem er det en fornøjelse, at få lov til at spille ond. Sådan rigtig gennem-ond - uden nogen formildende omstændigheder. For med Baalios er der ingen antydning af, at han nok alligevel er lidt god på bunden, griner Rasmus Botoft.

Rasmus Botoft er vild med sin rolle som Baalios. Foto: TV2
Rasmus Botoft er vild med sin rolle som Baalios. Foto: TV2
 

Engle, dæmoner og masser af magi i den nye julekalender. Foto: TV2 TV Juleønsker og vild magi

Lørdagens afsnit af Julekalenderen 'Juleønsket' er den rene gru. Baalios kommer frem i lyset, og det bliver rigtig farligt for alle.

- Baalios er 5183 år gammel, og han er en rendyrket skurk. Tilmed en meget stærk slyngel, så det ser rigtig sort ud for både engle og mennesker. Derfor må englene nu virkelig på vingerne, hvis dæmonen ikke skal overtage hele verden og slukke englenes kraftkilde, fortæller Botoft.

Har ventet i 3000 år
Hverken Julie og Willy eller Rafi, Michael og Gabi får et roligt øjeblik. Og ærkeenglen Zacharias er heller ikke glad for situationen.

Julie får hjælp af problem-englen Rafi, der får nok at se til med at hjælpe hende med
at få et juleønske opfyldt. Så han får hjælp af nogle mere erfarne engle.
(Foto: Per Arnesen / TV2) Div. anmeldelser Anmeldelse: 'Juleønsket' - Engle og familierod

Men alle skal meget igennem endnu, før der tegner sig en løsning på det uhyggelige problem, for Baalios er ikke en herre, der sådan lige giver op med det samme.

Nu har han jo ventet på denne konfrontation i 3000 år, så han er helt oppe at køre ved tanken om, at han er ved at få sin gamle styrke tilbage.

Juleferie
Rasmus Botoft og sønnen, Willi på ni år får ikke lige set slutningen på serien, for hele familien skal på juleferie i Mellemamerika. Nærmere bestemt Guatemala og El Salvador.

Underholdning Ærkeenglen fra 'Juleønsket': Vi lavede 24 afsnit på 60 dage - ikke optimalt!

- Min kone, Lisbeth Wulffs far bor i El Salvador, så vi skal holde jul hos morfar i år. Det glæder vi os meget til, selv om det jo bliver en lidt anderledes jul, hvor man mest går i badebukser, griner Botoft.

I øjeblikket er der 28-30 grader i El Salvador, og når familien så samtidig skal op og vandre på vulkaner, vil der efter tre uger komme nogle herligt solbrune mennesker retur til Danmark.

Mens vi presser
Wulff og Botoft har sammen med bl.a. Peter Gantzler og Ellen Hillingsø lige lagt sidste hånd på optagelserne af Wulffs juledrama, 'Mens vi presser citronen' på DR2, så parret kan hengive sig til feriedagene med god samvittighed. Denne serie slutter d. 26. december.

Englen Rafi makker ikke helt ret i første afsnit og bliver sendt på en form for genopdragelse i menneskenes verden. (Foto: Ian Hansen/TV2) TV Juleønsket kom bedst fra start

- Martin Buch og jeg arbejder desuden på en ny omgang 'Rytteriet' i 2016, men skulle der sidde nogen og have 'Poul og Fritz'-abstinenser, så sendes vores liveshow fra Århus - 'Rytteriet Live' d. 20 og 21 december på DR. Og jeg kan godt afsløre, at Fritz og Poul har deres hyr med at forstå, at deres au pairs ikke må tælle med, når Gentofte Kommune skal tælle sit flygtninge-antal sammen. Borgmester Hans Toft i den kommune er en gave til alle satirikere, griner Rasmus Botoft.

4 kommentarer
Vis kommentarer