Her er DR's nye tv-vært

Værtsteamet på DR Sporten får fremover selskab af en ny tv-vært ved navn Tobias Hansen

Sporten på DR1 får ny tv-vært. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen
Sporten på DR1 får ny tv-vært. Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen

Fra 1. august vil der tone et nyt ansigt frem på tv-skærmen, når der i fremtiden skal læses sportsnyheder op på DR1. Værtsteamet på DR's sportsredaktion får nemlig inden længe selskab af en ny tv-vært ved navn Tobias Hansen.

Det afslører Danmarks Radio nu i en pressemeddelelse.

Det nye medlem i værtsflokken er dog på ingen måde et ubeskrevet blad i sportsjournalistikkens verden eller et ukendt ansigt hos public service-kanalen.

Tobias Hansen kommer således fra et job som radiovært på det populære radioprogram 'P3 LIGA' og har i årenes løb både kommenteret fodbold til VM i Brasilien i 2014 og ageret radioreporter for DR P3 ved OL i Rio de Janeiro i 2016.

P3-chef stopper på DR

Store og små historier skal fortælles
Den 38-årige sportsjournalist er altså gammel i gårde, når det drejer sig om at formidle sport til folket. Men stillingen som nyhedsvært på moderkanalen har længe været en stor drøm… En drøm, som nu er gået i opfyldelse for den nyudnævnte tv-vært:

- For mig kan Sporten på DR noget helt specielt. Vi bringer selvfølgelig historien om Zlatan eller Wozniacki, men vi har også fokus på den ukendte danske bueskytte, der har vundet en flot medalje ved VM. Sport er følelser og garanteret underholdning. Det er jubel og gråd, og derfor skal både små og store historier formidles. Det kan godt være, der ikke sidder 99.000 tilskuere som på Camp Nou, men derfor er følelserne på det intime jyske stadion jo ikke mindre, når holdet sejrer eller taber. Og det skal vi på DR Sporten formidle i stort omfang, siger Tobias Hansen i en pressemeddelelse.

Efter Facebook-fight: - Jeg føler mig som en beskidt luder

På DR Sporten ser man også frem til samarbejdet med store forventninger. Det forsikrer underdirektør i DR Nyheder, Anders Kern Boje:

- Vi er meget glade og forventningsfulde. Tobias er allerede kendt som en dygtig radiovært på 'P3 LIGA' med en stor viden og interesse for sport. Med Tobias tilføjer vi endnu en stærk profil til et utrolig kompetent hold af medarbejdere, der skal være med til at sikre, at vi fortsat kan være blandt de bedste til at levere sport til den brede danske befolkning. Jeg glæder mig til at se Tobias prøve kræfter i sin nye værtsrolle, når vi sender fra de nye rammer i Aarhus fra 2018, siger Anders Kern Boje.

Artiklen fortsætter under billedet...

DR-værterne Tina Müller og Peter Møller til Sport 2016 i Jyske Bank Boxen. De får snart selskab af Tobias Hansen på redaktionen. Foto: BONNERUP CLAUS
DR-værterne Tina Müller og Peter Møller til Sport 2016 i Jyske Bank Boxen. De får snart selskab af Tobias Hansen på redaktionen. Foto: BONNERUP CLAUS
 

Tæt på at miste livet
Tobias Hansen har siden 2009 været en standhaftig sportsjournalist. Men som tidligere professionel skiløber har han altid haft idrætten tæt inde på livet.

I 2007 var han tæt på at miste livet i en alvorlig skiulykke på Alpe d’Huez i Frankrig. Tobias Hansen er dog kommet sig helt oven på ulykken og dyrker den dag i dag stadig skiløb, skriver DR.

- Jeg har altid været aktiv inden for mange sportsgrene – lige fra fodbold og løb til landevejscykling og skiløb. Og det er helt sikkert også noget, jeg kan bruge i min nye værtsrolle, foruden den erfaring jeg har opnået i forskellige stillinger i årenes løb. Jeg føler mig klar til at formidle en masse sportsnyheder, - og oplevelser til danskerne i samarbejde med mine professionelle og kompetente kollegaer på DR Sporten, siger Tobias Hansen.

Tobias flytter med DR Sporten til Aarhus, hvor redaktionen begynder arbejdet fra den nye lokation 1. februar 2018.

Sexskandale stopper tv-optagelser

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?