Her er Eva Harlous afløser

Stéphanie Surrugue afløser Eva Harlou i stort prisshow

Tv-værten tager over for Eva Harlou. (Foto: Per Arnesen)
Tv-værten tager over for Eva Harlou. (Foto: Per Arnesen)

Det skulle have været Eva Harlou og Kåre Quist, der sammen skulle have været værter ved 'Kronprinsparrets Priser' den 3. oktober i Helsingør.

Men Eva Harlou har meldt afbud, og værtstjansen bliver nu overtaget af Stéphanie Surrugue. Det meddeler DR i en pressemeddelse. 

- Jeg glæder mig til at være vært sammen med Stéphanie på den store aften, hvor der både bliver tid til underholdning og til at hylde prismodtagerne, siger Kåre Quist i DR's pressemeddelelse.

Grevindens Martin på nattesjov med gifte Eva

Sidste øjeblik
Afbuddet må være kommet i allersidste øjeblik, for i dagens udgave af Billed-Bladet, der gik i trykken sent mandag, kan man nemlig læse, hvor meget Kåre glædede sig til at være vært med Eva, og hvilken ære, hun betragtede det som.

- Jeg har altid været begejstret for kongehuset, og det er en stor ære - ligesom det har været et stort ønske for mig - at være vært ved uddelingen af 'Kronprinsparrets Priser', siger den tidligere 'X Factor'-vært til ugebladet.

- Eva trak sig af personlige årsager i denne uge, og så gik vi i gang med at finde en ny vært, fortæller Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR til Ekstra Bladet.

Skilsmisse
Begrundelsen 'personlige årsager' er naturligt givet dagens tidligere meddelse om, at Eva Harlou skal skilles fra ægtemanden gennem syv år, musikeren Thomas Troelsen.

Eva Harlou og Thomas Troelsen skal skilles

Der er stor forberedelse til showet, som vises på DR1, men med tumulten i privatlivet har Eva Harlou altså valgt at koncentrere sig om at hjælpe børnene, Christian på syv år og Marie på to et halvt år gennem forældrenes skilsmisse.

Eva Harlou og Thomas Troelsen. (Foto: Jakob Jørgensen)
Eva Harlou og Thomas Troelsen. (Foto: Jakob Jørgensen)