Her er forklaringen på 'X Factor'-Sarahs tattoo

Sangerindens muskelsvind har givet inspiration til en ny tatovering, der har stor symbolsk betydning for hende

Her er forklaringen på 'X Factor'-Sarahs tattoo

Her fortæller Sarah blandt andet om, at hun er til piger

Når Sarah Glerup fredag ruller ind på 'X Factor'-scenen til årets første liveshow, er det med en ny tatovering på sin højre arm. Blækket er kun omkring to uger gammelt og forestiller superheltinden Oracle, der ligesom Sarah sidder i kørestol.

- Hun er et eksempel på, at man godt kan kombinere det at sidde i kørestol med at være flot og mega sej, siger Sarah Glerup, der sidder i kørestol på grund af muskelsvind.

Den 30-årige sangerinde fortæller, at hun ser op til tegneseriefiguren, som trodser sit handicap og er superheltinde, selv om hun ikke kan gå. Og faktisk trodser Sarah Glerup også en del forhindringer i drømmen om en sangkarriere. Hun trækker nemlig vejret gennem en respirator døgnet rundt - også, når hun synger.

X Factor-stjerne med muskelsvind: Folkeskolen var svær

Og netop på grund af Oracles evne til at gøre noget utroligt på trods af sit handicap vidste Sarah Glerup, at heltinden var det rigtige motiv for hende.

- Nytårsaften blev jeg enig med mine gode venner om, at vi skulle have nogle sjove nytårsforsætter. Det skulle være noget fedt, man gerne ville nå i løbet af 2016, og resultatet af mit nytårsforsæt sidder lige her, siger Sarah Glerup og kigger ned ad sin arm.

Men tegneserieheltinden er ikke det eneste motiv, der pryder sangerindens krop. På venstre håndled har hun i forvejen et afrikansk tegn, som hun fik samtidig med sin respirator. Tegnet betyder 'hjælp mig og lad mig hjælpe dig', og her er også en historie bag, fortæller sangerinden.

Dommen: DE har X Factors største nosser

- Det er træls, at vi opdeler mennesker i to grupper: dem, der bidrager, og dem, der skal have hjælp. Så simpelt synes jeg ikke, det er, siger Sarah Glerup.

Hun forklarer, at selv om hun for eksempel skal have hjælp til at trække vejret, bidrager hun til gengæld ved at synge i 'X Factor'.

- Man er ikke kun en, der hjælper eller en, der skal hjælpes. Min tatovering minder mig om, at vi alle sammen har brug for hinanden, siger Sarah Glerup.