Hitsanger afløser Topgunn i talentshow

Nabiha tager stafetten, når 'Danmark har talent' vender tilbage til danskernes tv-skærme

Nabiha er klar til at sætte sig bag dommerbordet i talentshowet  'Danmark har talent'. (Foto: Kasper Løftgaard/Polfoto)
Nabiha er klar til at sætte sig bag dommerbordet i talentshowet 'Danmark har talent'. (Foto: Kasper Løftgaard/Polfoto)

Dommerpanelet på underholdningsprogrammet 'Danmark har talent' har fået tilført et frisk pust i form af sangerinden Nabiha.

'Mind the gap'-hitmageren har sagt ja til at udfylde den plads i panelet, som Topgunn tidligere har haft.

- Som artist møder jeg ofte en masse talentfulde og inspirerende mennesker, der brænder for det, de gør - og det synes jeg er fedt!, udtaler Nabiha i en pressemeddelelse fra TV 2.

Nabiha, der havde et internationalt klubhit med sangen 'Animals' sidste år, glæder sig til at se, hvilke talenter, der gemmer sig i Danmark. Hun håber at inspirere folk til at tro på sig selv og deres talent.

Nabiha har sjælden dansk succes på verdens største plademarked. (Foto: Sarah Hesselbo) DK MusikNYT Dansk popstjerne nummer 1 i USA

I programmet får sangerinden følgeskab af de drevne dommere Cecilie Lassen, Peter Frödin og Jarl Friis-Mikkelsen, der med deres baggrunde inden for ballet, skuespil og tv har en bred vifte af viden, som Nabihas sangekspertise kan passe ind i.

Topgunn, 'Danmark har talent', efter TV2 Zulu har valgt at lave en programserie om ham.

Castingen til 'Danmark har talent' er allerede i gang, og håbefulde talentspirer har stadig chancen for at blive en del af denne sæson.

Nabiha skriver ofte sine sange i Los Angeles, hvor hun deler øvelokale med Steven Tyler og resten af Aerosmith. (Foto: Polfoto) DK MusikNYT Nabiha i LA: Deler øvelokale med Aerosmith

3 kommentarer
Vis kommentarer