Homer og Marge Simpson skal skilles

Ægteskabet går i stykker for de populære tv-karakterer, som har været sammen i 26 sæsoner

Homer får konstateret narkolepsi, som gør, at han hele tiden falder i søvn, og det er en utrolig belastning for ægteskabet med Marge. (Foto: Insight Media)
Homer får konstateret narkolepsi, som gør, at han hele tiden falder i søvn, og det er en utrolig belastning for ægteskabet med Marge. (Foto: Insight Media)

Der er triste nyheder til alle 'The Simpsons'-fans.

Efter 26 sæsoners loyalt ægteskab er det netop kommet frem, at Homer og Marge skal skilles i 27. sæson af 'The Simpsons'. Det afslører produceren Al Jean i et interview med Variety.

- Efter alle disse år kommer det frem, at Homer lider af narkolepsi - en kronisk neurologisk lidelse, som påvirker styringen af søvn. Han falder pludselig i søvn, selv under aktiviteter, der kræver opmærksomhed. Det er en utrolig belastning for deres ægteskab, siger Al Jean.

Harry Shearer gider ikke mere. (Foto: AP) Underholdning Okilly-dokilly: Simpsons-stemme trækker stikket

En anden kvinde
Men det er ikke kun Homers narkolepsi, der er skyld i, at ægteskabet med Marge går i stykker. Homer har nemlig  fået øjnene op for en anden kvinde.

- Homer og Marge bliver juridisk skilt, og Homer forelsker sig i sin apoteker, som Lena Dunham lægger stemme til, siger Al Jean og tilføjer, at der i sæson 27 vil være gæsteoptrædener fra flere kvinder fra tv-serien 'Girls'.

Homer har tidligere overvejet at være Marge utro. Det skete i sæson 5, som blev sendt første gang i 1993.

Serien om livet i Springfield er en satirisk parodi på den amerikanske middelklasses livsstil. TV The Simpsons i store problemer

Spider Pig og Sideshow Bob
Foruden skilsmissen afslører produceren en række andre ting, som seerne kommer til at opleve, når 27. sæson af 'The Simpsons' bliver sendt til efteråret.

Lisa Simpson bliver ven med en hjemløs kvinde, som viser sig at være en fantastisk sanger. Kate McKinnon fra Sturday Night Live lægger stemme til kvinden, mens Natalie Maines står for sangstemmen

Derudover bliver det et gensyn med både Spider Pig og Sideshow Bob, samt en parodi på filmen 'Boyhood', der viser, hvordan Bart Simpson har udviklet sig gennem årene.

Sam Simon vandt ni Emmy'er for sit arbejde med The Simpsons. (Foto: AP) Intl. kendte The Simpsons-skaber er død

8 kommentarer
Vis kommentarer