Hvem skal dømme i 'X Factor' næste gang?

Konceptet ligger helt fast, men hvem skal udfylde de tre dommerstole i næste 'X Factor'-sæson?

Thomas Blachman har allerede tilkendegivet at han gerne tager en sæson til i dommerstolen, hvis han får lov. (Foto: Mogens Flindt)

Den ottende 'X Factor'-sæson var knapt slut, før DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme fredag eftermiddag annoncerede, at de fortsætter med endnu en sæson af det populære underholdningshow.

Men hvem skal sidde i de tre dommerstole? Den netop overståede sæson blev præsenteret som 'det endelige opgør' mellem Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee.

Sådan så Emilie Esther ud, da hun vandt 'X Factor' i går. (Foto: Mogens Flindt) TV Fra 15.000 til 500 tilskuere

TV TV: Så mange stemte på Emilie

Alle dommere havde vundet tre gange, og her gik den egentlige konkurrence så ud på, hvem af dommerne der ville løbe med endnu en sejr og lægge sig i spidsen.

Det blev Remee, der vandt med sin deltager Emilie Esther i den unge kategori.

Jan Lagermand Lundme er pavestolt over at kunne fortælle, at der kommer en sæson mere. (Foto: Anthon Unger) TV X Factor fortsætter

Ekstra Bladet har spurgt Jan Lagermand Lundme, om han kan afsløre, hvem der bliver dommere i næste sæson.

- Kan du sige noget om dommer-konstellationen eller i det mindste ønskerne for den?

- Nej. Altså, vi er lige blevet færdige med 8. sæson, og nu skal vi så finde ud af, hvad vi vil, svarer Jan L. Lundme og fortsætter:

- Men det, jeg kan sige, er, at vi har været sindssygt glade for de her tre dommere. Altså virkelig, virkelig glade for dem. Men der er lang vej endnu, indtil vi finder ud af hvordan og hvorledes.

Finn mødte ikke op tl finalen, selv om han var inviteret. Han var den eneste livedeltager, der ikke optrådte. (Foto: Mogens Flindt) TV Derfor optrådte Finn ikke

- Så der er åbent for, at der kan komme andre dommere?

- Jamen alt er åbent. Det kan jo også godt være, at de ikke vil. Vi har slet ikke snakket om det endnu. Det skal vi til at finde ud af, siger han.

 

71 kommentarer
Vis kommentarer