Annonce:
Annonce:

Johannes: Jeg slår min mand

Johannes Nymark og Sara Maria Franch-Mærkedahl føres frem i finalen af de to ' Vild med dans'-vindere Claudia Rex og Silas Holst

- For mig er det symbolværdien.
Trofæet skal hjem og stå ved siden af Silas' med mit navn på, siger Johannes Nymark. (Foto: Mogens Flindt)
- For mig er det symbolværdien. Trofæet skal hjem og stå ved siden af Silas' med mit navn på, siger Johannes Nymark. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Når jeg går på gulvet med Claudia i aften, er det for at vinde - jeg vil have en følelse af, at jeg slår min mand i aften.

Både Silas og jeg er store konkurrencemennesker, så både han og jeg går i finalen for at vinde. 140 procent. For mig vil det være rigtigt sjovt at slå Silas på hans egen hjemmebane, og skulle han blive sur, må vi da håbe, at han bliver god igen, griner Johannes Nymark.

Derfor bliver Vild med dans-finalen historisk

Skuespilleren og boybandsangeren involverede i øvrigt ikke hjemmets danseveteran i sine overvejelser om at deltage i ' Vild med dans'.

Annonce:

- Faktisk var jeg en smule nervøs for at sige det til ham. Jeg frygtede lidt, at han ikke ville synes om det, så jeg ventede med at fortælle ham det til et tidspunkt, hvor han ikke lige kunne skælde ud. Det skete, da vi skulle på besøg hos svigermor. Jeg fik det lige nævnt i en bisætning, før vi steg ud af bilen, men heldigvis syntes han, at det var sjovt, fortæller Johannes.

Hjem på hylden
'Vild med dans' har et af de grimmeste trofæer, man kan tænke sig, men alligevel vil Johannes meget gerne eje et.

- For mig er det symbolværdien. Trofæet skal hjem og stå ved siden af Silas' med mit navn på og fortælle alle, at jeg bankede ham.

Uanset hvordan det går for Johannes Nymark og Claudia Rex i aften, har de haft 12 uger hjemme i stuerne hos familien Danmark, og for en ung skuespiller som Johannes kan den slags vise sig at blive guld værd - ikke mindst fordi han har gjort det fabelagtigt godt.

Claudias krise: Kan ikke finde ud af finaledansen

- Egentlig har jeg ikke haft mulighed for at lægge mærke til, om jeg er blevet mere kendt, siden vi begyndte på 'Vild med dans', for jeg har nærmest ikke befundet mig ude i den virkelige verden i de seneste måneder.

Annonce:

Alt har stået i faderskabets, dansetræningens eller boybandets navn, men jeg lagde da mærke til forleden, da jeg gik på gaden, at nogle mennesker storsmilede til mig. Og først tænkte jeg bare. 'Hvor er de flinke', og bagefter kom jeg i tanker om, at de jo nok havde genkendt mig, siger Johannes Nymark og morer sig tydeligt over sig selv.

Incestfilm
I den kommende tid får både hans gamle og nye fans rig lejlighed til at se noget til ham. Dels har han flere koncerter med sit boyband, 'Lighthouse X', dels kommer der hele to nye film med ham i det nye år.

Se Vild med Dans-finalist nøgen

Den rå og gysende incest-film 'Gudsforladt' viser den ellers meget smilende Johannes Nymark fra en noget anden side, mens han voldtager sin søster. Og i Ole Christian Madsens nye hippiefilm 'Itsi Bitsi' ruller han sig ud på lagnerne med Eik Skaløs kæreste Iben.

Husk at Ekstra Bladet sender live tv lige, når vinderen er fundet i Horsens i aften klokken 22.20. Se med her på eb.dk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: