Julie Zangenberg om sin flotte krop: Det er hårdt arbejde

Den 27-årige skuespiller elsker god mad, men vil også gerne holde sin slanke figur

Julie Zangenberg om sin flotte krop: Det er hårdt arbejde

Julie Zangenbergs nye madprogram har premiere i aften. Første gæst i køkkenet er tv-vært Signe Lindkvist. (Video: Discovery Networks Denmark)

Søndag aften strålede Julie Zangenberg endnu en gang i en stram smuk kjole, da hun sammen med kæresten, Nicklas Bendtner deltog i Robert-festen.

Og endnu en gang var det meget tydeligt at se, at der ikke sidder et gram forkert på skuespilleren, der ellers er noget af et madøre, og som gerne spiser den smagfulde fedtkant, hvis hun får sig en bøf.

- Det er en udfordring, erkender Julie Zangenberg.

- Jeg er 27 år – og lige så snart jeg ramte de 20, kunne jeg godt se, at det satte sig på en helt anden måde. Men sådan er det at være en kvinde. Kroppen tager imod. Men jeg har valgt at se det som en udfordring og jeg prøver i min hverdag at leve efter, at mine hovedmåltider skal være sunde. Ikke uden fedt for det ville jeg ikke kunne klare. Men sunde, siger hun til Ekstra Bladet.

Zangenberg: Jeg nægter at tælle kalorier

Julie Zangenberg træner hårdt i fitnesscenter med en personlig træner tre gange om ugen. Det er nøglen for hende til at holde sig slank.

- Men det er hårdt arbejde. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde andet, smiler hun.

Slankekur er til gengæld ikke noget, Zangenberg har udsat sig selv og sin petitte krop for.

- Nej, jeg har aldrig været på kur. Det ville jeg slet ikke kunne holde til. Sådan noget som juice-kur tror jeg ikke på. Tænk at udsætte sig selv for det. Det giver hovedpine og man ser sur og træt. ud. Ellers tak. Jeg kan ikke leve som en som en undertøjsmodel, der spiser afmålt og ikke må få, hvad hun vil. Det kan jeg ikke, fastslår Julie Zangenberg, der i aften har premiere på sit eget madprogram, 'Julies madselskaber', der sendes på Kanal 4.

Se Julie Zangenberg i hed lesbisk flirt

Lige for tiden kan Julie Zangeberg tillade sig lidt end hun plejer rent madmæssigt, for ud over at lave mad på tv, træner hun på livet løs på forestillingen ’Hairspray’.

- Jeg kan give mere los nu, hvor jeg træner helt skørt for at forsøge at komme at ligne en prof-danser. Jeg træner virkeligt meget. Og det er så fedt. Og jeg havde også en uge, hvor jeg gav rimelig meget gas med kage, men så kunne jeg se det på huden. Jeg fik bumser og fedtet hår. Så det er hele tiden er en balance, siger den smukke skuespiller.

'Julies madselskaber' sendes i aften klokken 22 på Kanal 4.