Kærlighedens hotel: Paradise-par er blevet forældre

Paradise Hotel-parret Jeanette Dzienis og Julian Damhus er blevet forældre til en lille pige

Julian Damhus og Jeanette Dzienis er blevet forældre til en lille pige. (Foto: TV3)
Julian Damhus og Jeanette Dzienis er blevet forældre til en lille pige. (Foto: TV3)

Jeanette Dzienis og Julian Damhus mødte hinanden på Paradise Hotel tilbage i 2012, og allerede fra dag ét havde de to realitystjerner et godt øje til hinanden.

Parret gik hele vejen på hotellet, og de to turtelduer blev endda 'gift', da de øvrige gæster arrangerede en 'bryllups-seance' for kæresteparret.

Tina Maria Hansen lever i dag et stille liv med skolegang, modelarbejde og en blog. (Foto: Kaspar Wenstrup/ALL OVER) Kendte Paradise vinder 2012: For 225.000 kr. hævn over troløs veninde

Paradise-flirten holdt ved, selv da parret kom hjem til Danmark, og nu er de to tidligere reality-stjerner blevet forældre til en lille pige.

Det afslører både Jeanette og Julian på deres Instagram-profiler.

Jeanette har travlt med at tage afstand til sin flirten med Nick, efter hun igen er i armene på sin kæreste Julian. (Foto: TV3/Lemche & Serup) TV Jeanette efter Paradise-flirt: Nick er gammel og grim

Fødslen fandt sted torsdag aften, og på trods af der ikke er blåt blod i årerne på den lille nye spirrevip, får hun alligevel et sandt prinsesse-navn, afslører den nybagte mor.

Hun skal nemlig hedde Athena ligesom prins Joachims og prinsesses Maries datter.

- Det er så vildt som noget overhovedet kan være! Og jeg er bare så stolt!, skriver Jeanette i sit opslag og fortæller endvidere, at hun klarede fødslen uden nogen form for smertelindring.

Far-Julian kunne heller ikke lade være med at lægge et billede op af den lille Athena:

- Det er med garanti den mest skræmmende og fantastiske følelse at se på et lille menneske som man har været med til at skabe, skriver den nybagte far i opslaget.

Julian tog sejren, da han deltog i Paradise Hotel, men med den lille Paradise-baby endte han altså ikke kun med at få penge, et trofæe og en kæreste ud af opholdet i Mexico.

Julian Koch Damhus undrer sig stadig over, at folk henvender sig til ham og kræver fællesfotos - bare fordi han er kendt. (Foto: TV3) Kendte Paradise-vinder 2012: Sejr efter orkankrise, sex og manipulationer

(Foto: Bo Nymann,  Jonas Olufson,  Rasmus Flindt Pedersen, Anders Brohus, Klavs Bo Christensen, Claus Bonnerup, Kaspar Wenstrup/ALL OVER,  Linda Johansen) Kendte Sådan gik det 'Paradise Hotel'-vinderne

9 kommentarer
Vis kommentarer