Kraftig kritik af TV2-vært: Reklamerede for slips

Værten har fået gratis slips og udtalt sig positivt om firmaet

Christian Müller Bækgaard har haft de sponsorerede slips på i studiet. Det vides ikke, om dette slips er fra Carlo A. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
Christian Müller Bækgaard har haft de sponsorerede slips på i studiet. Det vides ikke, om dette slips er fra Carlo A. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

TV2 Sportens vært Christian Müller Bækgaard er ofte iført slips, når han præsenterer nyheder fra sportens verden.

Det er der i sig selv intet kritisabelt i. Men en del af disse slips har den 32-årige vært fået gratis fra det danske slipsefirma Carlo A, som også har bragt en artikel om ham på sit website. Det skriver fagbladet Journalisten.

I artiklen roser Christian Müller Bækgaard firmaets koncept.

- Jeg er stor fan af slips og har faktisk altid gerne ville have slips på, da jeg har følt mig godt tilpas med det. Jeg synes, det løfter et look. Jeg synes også, at Carlo A-konceptet er gennemtænkt, og det er en god og hæderlig sag at få slipset tilbage. Det er jo et meget lækkert formål at ville gøre verden lidt pænere, siger han blandt andet til websitet ifølge bladet.

Nøgen Søs Fenger afsløret af radiostation

TV2 Sportens redaktionschef, Allan Hvid, ønsker ikke at udtale sig om sagen til Ekstra Bladet, men i Journalisten kalder han det 'upassende og et eksempel på meget dårlig dømmekraft', at Christian Müller Bækgaard medvirker i firmaets artikel.

- Det er ikke foreneligt med at være ansat på TV 2, at man på den måde udtaler sig om nogle produkter i en artikel på en webshop. Det er meget problematisk, siger han.

Og det har sportsværten fået at vide.

- Christian har fået en kraftig påtale af mig. Man kan ikke som TV 2-ansat medvirke i en artikel på en webshop og for et tøjmærke, som man bærer i studiet, siger Allan Hvid.

Her er creme-kongens store frygt

Han mener dog ikke, at sagen skal have yderligere konsekvenser for Christian Müller Bækgaard.

- Jeg er ret sikker på, at den her sag er den, der ærgrer Christian mest i hans journalistiske karriere. Han er enormt træt af sagen og ikke mindst meget skuffet over sig selv, siger redaktionschefen.

Slipse-artiklen, som blev lagt op den 15. marts, er ikke længere at finde på Carlo A's side, kun en henvisning til artiklen, som viser sig at være et inaktivt link.

Et screenshot af artiklen, som ikke længere er at finde på Carlo A's website.
Et screenshot af artiklen, som ikke længere er at finde på Carlo A's website.
 

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Christian Müller Bækgaard og fra Carlo A.

Lise og Michael vandt drømmehuset: Nu skal der siges op

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+