Lai Yde i sexprogram: Jeg har en hestepik

'Sex, Lai og Mie' har premiere på Kanal 5 tirsdag aften. I aftenens program fortæller Lai, hvor godt udrustet han selv er

I aften er der premiere på Kanal 5's nye program 'Sex, Lai og Mie. (FOTO: Kanal 5/Jakob Mydtskov)
I aften er der premiere på Kanal 5's nye program 'Sex, Lai og Mie. (FOTO: Kanal 5/Jakob Mydtskov)

I Kanal 5's nye program 'Sex, Lai og Mie' skal skuespiller Lai Yde og danser Mie Moltke hjælpe par med at genfinde sexlysten i deres forhold. I første afsnit af programmet, der har premiere i aften, er Lai blandt andet på besøg hos en sexterapeut.

Sexterapeuten viser Lai et billede med de ni forskellige former for penisser, en mand kan have. Den absolut største på billedet hedder 'Horseman', og Lai er ikke i tvivl om, hvilken én han har.

- Jeg må indrømme, at jeg nok har skiftet lidt type. Jeg er jo gået fra en 'Ponyman', fra jeg var helt ung, til mere 'Horseman', siger Lai Yde selvsikkert til terapeuten.

Hun fortæller dog Lai, at det nok er den type, de fleste mænd mener at have, men at det ikke altid er tilfældet. Han må derfor se sig til takke med 'Elkman', der er noget mindre, men til gengæld har meget energi.

Lai Yde og Mie Moltke er rasende på Ekstra Bladet på grund af artiklen om deres sexliv. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Lai og Mie raser på Facebook: Sex-klip var til internt brug

Hjælper par med lapdance
I aftenens afsnit skal Lai og Mie hjælpe parret Celestine og David fra Nordjylland. Celestine, der selv arbejder som tantra-terapeut, vil gerne have håndværker-kæresten David til at tage mere initiativ og dominere, men meldte sig primært for sjov.

- Da vi meldte os, tænkte vi, at man jo altid kan blive klogere. Vi lærte som sådan ikke noget nyt, men vi fik en reminder om, hvordan vi skal bruge hinanden, siger Celestine.

Mie tager Celestine med i en sexshop, hvor hun køber ind til et show for David. Danseshowet falder i god jord, og parret aftaler, at Celestine skal danse for David en gang om måneden det næste år.

- Jeg gjorde det første gang i februar, da vi stadig optog programmet, men næste gang er i marts, så jeg er i gang med at forberede det nu, siger Celeste grinende til Ekstra Bladet.

Kæreste- og danseparret dansede sig til en fjerdeplads i 'Vild med dans' i 2007. (Foto: Kristian Linnemann) Danske kendte Mie Moltke: Jeg har sex med andre end min mand

35 kommentarer
Vis kommentarer