Landmand-Dennis har fundet kærligheden - på Facebook

Han var på jagt efter kærligheden i 'Landmand søger kærlighed'. Nu er det lykkedes

Dennis fra Løgumkloster har fået en kæreste. Foto: Anders Brohus/ TV 2
Dennis fra Løgumkloster har fået en kæreste. Foto: Anders Brohus/ TV 2

25-årige Dennis fra Løgumkloster var en af de fem landmænd, der var på jagt efter en kæreste i efterårets udgave af 'Landmand søger kærlighed', der bliver sendt på TV 2.

Han havde ikke heldet med sig i programmet - for selvom han tog Cecilie med på romantisk date i København, blev det ikke til mere end venskab for de to.

Men nu ser det ud til, at den sindige sønderjyde er blevet ramt af Amors pil. I hvert fald står han nu som 'i et forhold' på Facebook - og mener man det jo.

Landmand-Claus: Her er min nye kæreste

Overfor tv2.dk bekræfter Dennis da også, at han er afsat til den et år ældre Anja, som som skrev ham, efter programmet var slut. Og nu er parrets kærlighed altså blevet helt officielt.

- Hun mente, at det var tid til at offentliggøre det på Facebook. Vores venner har jo i et stykke tid vidst, at vi så hinanden, siger han til tv2.dk.

Dennis blev landskendt, da en klipper fra 'Landmand søger kærlighed' satte undertekster på hans til tider lidt uforståelige sønderjyske dialekt. Du kan se det sjove klip HER.

Landmanden Michael afslører: Nu skal vi have børn

Men dialekten er heldigvis ikke et problem for Anja, der selv kommer fra Sønderjylland og bor i Tønder med sine to børn fra et tidligere forhold.

Dennis har mødt børnene, men understreger, at han og Anja tager det helt stille og roligt.

- Jeg havde ikke lige regnet med at få en kæreste med to børn. Men hun er en rigtig sød pige, så jeg er sikker på, at det er det hele værd, forklarer han.