Lars Mikkelsen igen med i House of Cards

Danskeren er igen med i Netflix-succesen

Lars Mikkelsen igen med i House of Cards

Se den nye trailer, hvor Lars Mikkelsen optræder.

Nu er der kun 22 dage til et gensyn med Netflix' hitserie 'House of Cards'.

Fjerde sæson har premiere den 4. marts, og ud fra den netop udsendte trailer kan man se, at danske Lars Mikkelsen endnu engang er med på rollelisten. I sæson tre spillede han den russiske præsident Viktor Petrov, som havde et godt øje til Claire Underwood og et anstrengt forhold til Frank Underwood. Og danskeren stadig er russisk præsident, røber traileren dog ikke.

Lars Mikkelsen: Vil bane vejen for talenterne

Derudover kan seerne se frem til masser af drama mellem Claire og Frank, som fortsætter deres jagt på magten og tager kampen op med alle på deres vej - selv med hinanden. Se teaseren over artiklen.

Modbydelige Underwood: USA fortjener mig

56-årige Kevin Spacey vender tilbage i rollen som den snu sydstatspolitiker Frank Underwood, som uden tvivl vil gøre alt for at beholde sin position som amerikansk præsident.

Netflix har tidligere sendt en trailer ud, hvor der sideløbende med Underwoods tale til folket bliver vist klip af hans mange modbydelige handlinger, og det er bestemt ikke for sarte sjæle.

Lars Mikkelsen igen med i House of Cards

Her kan du se en af de første trailere for fjerde sæson af 'House of Cards'

I forbindelse med næste sæson af serien er der blevet lavet en hjemmeside, der skal forstille Franks Underwoods officielle præsidentkampagne-side. Se den her.