Lie Kaas tilbage i værtsrollen: Snaver Ghita Nørby i gulvet

Den populære skuespiller Nikolaj Lie Kaas tager værtstjansen ved ’Zulu Comedy Galla’, der afholdes i Operaen i København 31. august

Når TV 2 Zulu skyder ’Zulu Comedy Festival 2017’ i gang med et stort anlagt Gallashow i Operaen i København torsdag 31. august, bliver det med den populære danske skuespiller Nikolaj Lie Kaas tilbage i værtsrollen.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Tre gange tidligere har han stået i spidsen for det store show i Operaen, og Lie Kaas var da heller ikke et sekund i tvivl, da han fandt ud af, at jobbet var ledigt:

- Jeg tager tjansen som galla-vært. Selvfølgelig! Det er en fornøjelse at være tilbage. Showet er skide sjovt at være med til, og det er et rush at lave tv på den måde. Min opgave som vært er at få både publikum og seere til at føle sig godt tilpas, samtidig med at showet også skal have noget kant. Jeg glæder mig meget til at være en del af ’ZULU Comedy Galla’-familien igen, siger Nikolaj Lie Kaas til TV 2.

I løbet af galla-aftenen skal årets komiker og årets talent som bekendt kåres.

Zulu-Comedy-Galla-2017-foto af Mikkel Russel Jensen-TV 2.jpg 

Hedt kysseri med Ghita Nørby
Og den 44-årige skuespiller fejrer da også sin genkomst i rollen som førstestyrmand for landets mange komikere med et særdeles morsomt tv-klip.

Her vågner en lettere omtåget Lie Kaas op i en fremmed persons lejlighed blandt tomme glas og champagneflasker. Han lusker hurtigt ud af døren og ud i det gode vejr, men inden han når at træde helt ud af hoveddøren, bliver han fanget af nattens mystiske elskerinde.

Lie Kaas vender sig hurtigt om udveksler et langt og hedt kys med den folkekære skuespillerinde Ghita Nørby, inden hun giver ham et ordentligt klask i bagdelen, som øjensynligt lader til at give den udkørte Lie Kaas fornyet energi og overskud.

Her fra danser han fornøjet og temmelig upassende rundt på Østerbros gader, inden han til sidst napper værtsrollen fra en sagesløs Mick Øgendahl.

Se videoen herunder...

Festival i 11 dage
Nikolaj Stokholm, Rune Klan, Tobias Dybvad, Simon Talbot og mange, mange flere vil gæste årets festival.

I 11 dage vil både København og Aarhus blive klædt på i comedy fra top til tå fra 31. august til 10. september, melder TV 2 i pressemeddelelsen.

Festivalprogrammet byder blandt andet på Martin Nørgaard – kendt fra ’Nørgaards netfix’ – som er klar med sit første onemanshow, 'Indebrændt'.

Tobias Dybvad optager desuden under festivalen afsnit til sin kommende sæson af 'Dybvaaaaad', der til efteråret skal vises på TV 2 ZULU.

36805603.png

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.