Lina Rafn: Måske var jeg overmodig

Jógvan manglede nærvær i sidste fredags udgave af 'X Factor'. Det skal der nu rettes op på

Med to af hendes egne deltagere i farezonen i sidste runde, er det en fokuseret Lina Rafn, der for alt i verden vil undgå samme scenarie fredag.

Derfor bliver der nu skåret ind til benet, så publikum kan mærke solisterne.

Lina om det svære valg: Det var fucked up

 

Drømmen brast: Nanni ude af X Factor

- Jógvan skal ikke gemmes bag et instrument. Det bliver et meget nøgent arrangement, så han ikke drukner på samme måde som sidst, siger Lina og tilføjer, at hun måske var for modig i sit sidste setup af Jógvan.

Men det har ikke været helt nemt at finde den perfekte sang til den færøske sanger, når kategorien på fredag er sange, der har været nomineret til årets sang i US Grammy.

De to førstevalg blev nemlig snuppet foran næsen på dem af Thomas Blachman og grupperne, men alligevel er Lina Rafn tilfreds med det endelige sangvalg.

Finn og Rie er videre: Vi er ikke ambitiøse

Artiklen fortsætter under billedet...

Jógvan (venstre) og Nanni (højre) var i farezonen sidst. Lina sendt Nanni ud og har nu Jógvan og Sophie tilbage. (Foto: Mogens Flindt)
Jógvan (venstre) og Nanni (højre) var i farezonen sidst. Lina sendt Nanni ud og har nu Jógvan og Sophie tilbage. (Foto: Mogens Flindt)
 

 

- Jeg er glad for det, det er endt med, og jeg tror, det er det rigtige for Jógvan, siger hun.

Så nu er hun med sine deltagere gået i træningslejr for at formidle nærvær i sangene, og det er lidt af en kunst, fortæller den erfarne coach.

- Sophia har ligesom fundet sin vej ind i det, og nu er mit job at finde ud af, hvordan Jógvan finder derhen, så han kan få den glæde, det er at mærke, at man kan generere magi, siger Lina, der har stor tiltro til, at Jógvan kan klare opgaven.

- Selvom den sang, vi har valgt, er et farligt valg, mener jeg, at han kan bære det. Han er helt igennem musikalsk, og det er et kæmpe tab, hvis han ryger ud, siger Lina.

Lina har i kategorien solister over 23 år Jógvan og Sophia tilbage. Thomas Blachman og Remee har alle deres deltagere tilbage i konkurrencen.

Se, hvor X Factor-finalen skal holdes

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.