Annonce:
Annonce:

Line fra ’Gift ved første blik’: Derfor er vi gode sammen

Michael og Line har indtil videre undgået drama og konflikter i deres arrangerede ægteskab

Line og Michael taler om at skulle undvære hinanden for første gang, siden de blev gift. Klip fra DR1's 'Gift ved første blik'.
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Traditionen tro er der opstået udfordringer mellem nogle af parrene i ’Gift ved første blik’. Ane og Ulrik har allerede meldt sig ud af forsøget, og Lene og Pouls ægteskab hænger i en tynd tråd. Men for Line og Michael ser forholdet ud til at køre uden de store gnidninger.

Ifølge 27-årige Line fra Aarhus har parret ingen magisk formel for, hvordan man får et arrangeret ægteskab til at lykkes. Det handler ganske enkelt om at være åbne og ærlige over for hinanden.

Ane fra ’Gift ved første blik’: Fortryder sex på bryllupsnatten

- Den beslutning, som jeg havde taget inden programmet, om at være ærlig og tale om det hele, har gjort det meget nemmere for os. Vi har snakket om alt, så når vi er blevet overvældede, har vi sagt det i stedet for at gå alene med det, siger hun.

Annonce:

En af de situationer, som føltes overvældende for hende, var, da hun flyttede ind hos Michael i hans ungkarlelejlighed på Nørrebro i København.

- Michael var sød og viste mig rundt i området og snakkede og snakkede, men jeg hørte ikke efter. Jeg sagde til ham, at det var overvældende, og så satte vi os hjem og så en film i stedet, fortæller hun.

Alt har dog ikke været lutter fryd og gammen.

For Line var det mest udfordrende ved at flytte ind hos Michael, at han ikke havde haft et længerevarende forhold før. Han havde derfor aldrig prøvet at bo sammen med en kæreste.

Derfor blev 'Gift ved første blik'-par spist af med bryllupsrejse til Bornholm

- Han bor jo normalt sammen med sin roommate, som flyttede ud, da jeg blev sendt ind. De to har en rengøringskone, hvor de fleste af os kvinder nok bare ville vælge selv at gøre rent, griner Line, men tilføjer:

Annonce:

- Man er vant til ,at der er nogle kompromiser, når man bor med en kæreste. Men Michael var god til at få mig til at føle mig velkommen. Der var små ting, som jeg ikke gad tage op. Som at bede ham lægge sine nøgler på køkkenbordet i stedet for spisebordet, det er lidt ligegyldigt, når man ikke bor rigtigt sammen.

I aftenens afsnit var parret til barnedåb for Lines niece Esther, og emnet familieforøgelse har da også for længst været oppe at vende .

- Vi har snakket om utroligt mange ting meget tidligt i forløbet i forhold til, når man dater normalt. Allerede på bryllupsrejsen talte vi om børn og fremtidsplaner, så vi har spillet med meget åbne kort. Vi har også talt om arbejde, og hvor vi har lyst til at bo, siger hun og fortsætter:

- Det har aldrig været udelukket for mig at flytte til København. Jeg plejer at sige, at hvis jeg er villig til at flytte for drømmejobbet, er jeg også villig til at flytte for drømmemanden.

Indtil videre bor Line dog stadig i Aarhus, hvor hun arbejder som seniorkonsulent for brændstofselskabet Go On samtidig med, at hun skriver sit speciale færdigt.

Michael fra Gift ved første blik: Derfor var jeg single

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: