Annonce:
Annonce:

Line og Michael fra 'Gift ved første blik': Nu flytter vi til New York

Tv-parret Line og Michael havde kun kendt hinanden i lidt over tre måneder, da de tog en stor beslutning. Se med klokken 10, når parret gæster Ekstra Bladet TV

Her kan du se Michael og Line svare på, hvorfor deres ægteskab holdt. (Video: Philip Davali)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Det er sindssygt at spørge en, du har kendt i tre og en halv måned, om hun vil flytte med til New York, siger Michael Hansen.

Men det er lige præcis, hvad han har gjort.

Efter måneders hemmelighedskræmmeri, hvor kun de allernærmeste har vidst noget, kan han og Line Westergaard Rask nu endelig afsløre deres store fremtidsplan. I april forlader parret fra 'Gift ved første blik'  Danmark og flytter til New York.

Her har Michael scoret et drømmejob som regnskabschef i den kendte arkitekt Bjarke Ingels virksomhed BIG og er foreløbig blevet udstationeret i to til tre år.

Derfor blev 'Gift ved første blik'-par spist af med bryllupsrejse til Bornholm

Annonce:

- Jeg synes, det er lidt uvirkeligt, men det er også fedt, at vi tør kaste os ud i nye ting. Det har vi jo gjort, siden vi blev gift, konstaterer Michael, som ikke lægger skjul på, at det er en stor drøm, der går i opfyldelse, når han og Line bosætter sig i den amerikanske storby.

- Jeg har været i New York ca. ti gange over de sidste to år og er fuldstændig vild med den by, siger han.

Line fra ’Gift ved første blik’: Derfor er vi gode sammen

22. juni sagde han og Line ja til hinanden foran rullende kameraer uden at have mødt hinanden, før de mødte op til vielsen på Københavns Rådhus. Ægteskabet var arrangeret af DR-programmet ‘Gift ved første blik’, hvor fire eksperter vurderede, at Line og Michael ville blive et godt par.

(Artiklen fortsætter efter billedet...)

Til foråret skifter tv-parret Nørrebro ud med Manhattan. (Foto: Philip Davali)
Til foråret skifter tv-parret Nørrebro ud med Manhattan. (Foto: Philip Davali)
 

Efter fem uger sammen, hvor seerne har fulgt dem på bryllupsrejse i Østrig og til barnedåb hos hendes familie, valgte de i aftenens program at forblive gift. Og i dag, fire måneder efter optagelserne sluttede, er de klar til at kaste sig ud i et nyt eventyr.

Annonce:

- Det har været svært ikke at måtte sige det. Og jeg har haft rigtig mange overvejelser og har haft brug for at vende hver en sten, siger Line.

'Gift ved første blik': Gnidninger på bryllupsrejsen

Blandt andet var spørgsmålet om familieforøgelse oppe at vende. Både Michael og Line er enige om tidshorisonten og vil gerne begynde 'projekt børn' inden for de næste par år. Dog ikke i USA.

- Jeg har ikke lyst til at føde mit barn på et amerikansk sygehus så langt fra min familie. Men Michael er meget løsningsorienteret og har altid et svar klar, udbryder Line med et drillende blik til manden.

Poul fra 'Gift ved første blik': Der var pres fra alle sider

Hun havde ellers lige vænnet sig til tanken om at flytte fra Jylland til hovedstaden.

- Og så siger Michael: 'Hvad med New York'? Og det var lige efter, jeg havde sagt til ham, at jeg synes, der er så mange mennesker i København, griner Line.

Annonce:

Ekstra Bladet møder parret i Michaels lejlighed på Nørrebro, som dannede rammen om deres første tid som ægtepar. Den er nu sat til salg, og Line er så småt begyndt at lede efter et job i New York.

Ane fra ’Gift ved første blik’: Fortryder sex på bryllupsnatten

- Jeg dur ikke til ikke at arbejde, og jeg kunne vildt godt tænke mig et job inden for FN eller på ambassaden, siger hun.

Den 27-årige nordjyde har netop afleveret sit speciale i Religionsvidenskab og arbejder indtil afrejsen i april som seniorkonsulent i et brændstofselskab i Aarhus.

- Det bliver fedt at flytte ind i noget fælles, er de to enige om, og faktisk har de allerede besøgt New York sammen og tjekket de forskellige bydele på Manhattan ud.

Poul fra 'Gift ved første blik': Derfor hentede jeg ikke øl til Lene

- Inden eksperimentet ('Gift ved første blik, red.') overhovedet var slut, havde jeg allerede bestilt billetter til New York for at tage med Michael derover på en af hans arbejdsture. To dage før vi skulle af sted, fik Michael tilbudt jobbet, fortæller Line, og Michael tager over:

Annonce:

- Så der var virkelig pres på Line. Hendes speciale var på det tidspunkt sat på pause, og så skulle hun pludselig vurdere, om New York var et sted for hende at bo.

Samtidig blev to nære medlemmer i Lines familie syge, mens de var af sted.

Efter øl-gate: 'Gift ved første blik'-Poul trækker sig

- Så det hele faldt bare sammen. Min chef spurgte: 'Går det godt derovre?', og jeg var bare: 'Nej, det går lidt ad h... til'. Det er svært at være glad, især når familien ikke er okay, konstaterer Michael.

Selv om deres ægteskab er kommet i stand på en utraditionel måde og er blevet fremstillet på landsdækkende tv, har parret kun oplevet opbakning. Skilsmissegarantien fra de to tidligere sæsoner (ingen af programmets tidligere syv par er sammen i dag) afskrækkede dem ikke.

Annonce:

- Jeg havde håbet, det kunne lade sig gøre at finde kærligheden, og jeg havde egentlig også troet, at eksperterne kunne ramme bedre plet, end jeg selv kunne i byen småfuld. Eller stiv. Men om jeg ville finde personen attraktiv, var jeg lidt mere skeptisk overfor, fortæller Michael, men tilføjer henvendt til Line:

- Jeg tror mit blik, da jeg ser dig komme ind ad døren første gang, afslørede, at jeg ikke var utilfreds.

’Gift ved første blik’: Randi og Niels er uenige om smøgerne

- Om vi er sammen om fem år? Det går vi da ud fra. Hvis jeg ikke havde en forestilling om, at vi var sammen om fem år, ville jeg nok ikke tage med til New York, funderer Line.

- Det er sindssygt at spørge en, du har kendt i tre og en halv måned, om hun vil flytte med til New York, så da hun sagde ja, bekræftede det mig egentlig bare i, at vi nok bliver sammen de næste mange år, siger Michael.

Annonce:

I alt to par i denne sæson af 'Gift ved første blik' har fundet kærligheden. Udover Line og Michael har Randi og Niels også valgt at blive sammen efter eksperimentets fem uger.  Lene og Poul gik fra hinanden efter en del vanskeligheder, mens programmets fjerde par, Ane og Ulrik, allereden kort efter brylluprejsen droppede ud af eksperimentet og lod sig skille.

Lene fra 'Gift ved første blik' får hug på Twitter

Oplev Line og Ulrik i Ekstra Bladet TV onsdag, hvor de svarer på spørgsmål fra seerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: