Linse: Jeg tungekysser med hundene

Det er intet problem at dele småkagedej med sine firbenede venner, mener Linse

Man dør ikke af at udveksle mundvand med vovserne, mener Linse, her med Golden Retrieveren Jytte. (Foto: Linda Johansen)
Man dør ikke af at udveksle mundvand med vovserne, mener Linse, her med Golden Retrieveren Jytte. (Foto: Linda Johansen)

Linse er om nogen en hundeelsker, og den bramfrie dronning af Bryggen deler gerne sin mad med familiens vovser.

Så når en af datteren Stephanies hunde springer op på bordet og spiser direkte fra skålen med kagedej, er det intet problem for Linse. Hvor mange nok ville have smidt dejen ud og begyndt forfra, holder den 49-årige realitystjerne på at fortsætte trilningen af havregrynskugler.

- Jeg er sgu ligeglad, jeg sidder nærmest og tungekysser med hundene, så det rører altså ikke mig. Det dør vi altså ikke af, siger Linse i aftenens afsnit af TV3-serien 'Familien fra Bryggen'.

Linse: Diddes bryster er vanskabte

Afsnittet blev optaget i december 2015, da Stephanie, alias Geggo, stadig var højgravid med datteren Alba. Den nyeste medlem af bryggefamilien kom til verden 5. februar, og Geggo har tidligere fortalt på sin blog, at mange har spurgt hende til, hvad der skal ske med hendes hunde, Baby og Karma, nu hvor hun er blevet mor.

Linse er blevet mormor

- Jeg må indrømme jeg ikke har meget til overs for de mennesker der har en hund, og som så skiller sig af med den, fordi de har en lille på vej. Så skulle de jo ikke have fået hunden i første omgang. Det er ikke et stykke legetøj, som man kan smide ud når man finder noget andet, skrev hun og fortsatte:

Her er den største realitystjerne

- Selvfølgelig kan der være forskellige årsager til det, men jeg har svært ved at se hvilken begrundelse, der undskylder dét at skille sig af med et familie-medlem, fordi der kommer et nyt til. For mig er det vigtigste, at vi alle kan være en familie, lød det fra Geggo.

'Familien fra Bryggen' bliver vist i aften kl. 20 på TV3.

Geggo: Det var en drømmefødsel