Linse: Nu vil jeg have lange bryster

Den 50-årige Linse vil gerne have, at hendes nye bryster er lidt lange

Her leger Linse lidt med sine nye bryster, der er blevet lidt længere og lidt blødere, men dog lidt mindre. (Foto: TV3)
Her leger Linse lidt med sine nye bryster, der er blevet lidt længere og lidt blødere, men dog lidt mindre. (Foto: TV3)

Det er ikke nogen hemmelighed, at Linse har fået opereret sine gigantiske bryster lidt mindre. Den 50-årige reality-stjerne har fået reduceret brysterne fra 2000 milliliter i hvert bryst til 1600 milliliter i hvert bryst.

Sådan så Linses bryster ud før operationen. Se de splinternye lidt mindre bryster her. (Foto: Claus Bjørn Larsen) TV Se Linse ryste vildt med sine nye 'små' bryster

Men hvorfor ønskede den bryst-fikserede Linse egentlig at få mindre bryster. Det svarer den 50-årige Linse på i aftenens sæsonafslutning af Familien på Bryggen på TV3, hvor hun blandt andet er i Lithauen for at få foretaget sin brystoperation. 

- Der er to grunde til, at jeg gerne vil have mine bryster mindre, og at det skal være nu. Den ene er, at jeg godt vil lave skihop, og de bliver lidt mere brystlækre, siger Linse og tilføjer:

- Men den anden grund er nok den vigtigste. Nemlig at min ene bryst er stenhårdt. Og det er begyndt at få meget farve. Det er blåt, lilla og rødt. Og det er nogle farver, der ikke forsvinder igen. Det virker også, som om at implantatet vil ud igen. Det er ikke så godt, siger Linse.

Linse troede, at hun skulle dø. (Foto: Henning Hjorth) TV Linse: Jeg troede jeg skulle dø

De må godt være lidt lange
Til lægen i Lithauen siger Linse også følgende:

- Jeg vil gerne have lavet mine bryster lidt mindre, fordi de nu ligner balloner. Og de nye bryster må altså gerne være lidt lange, lyder det fra Linse.

Se alt om Linses bryster og hendes brystoperation i sæsonafslutningen på 'Familien fra Bryggen' i aften kl. 20.00 på TV3.

Sådan. Flotte lange bryster. (Foto: TV3)
Sådan. Flotte lange bryster. (Foto: TV3)
 

1 af 4 Sådan. Flotte lange bryster. (Foto: TV3)
2 af 4 Linse viser her sine store bryster frem, der nu er blevet lidt mindre. (Foto: Claus Bjørn Larsen)
3 af 4 Tre generationer i 'Familien fra Bryggen': Linse, Mobber og Geggo. (Foto: Henning Hjorth)
4 af 4 Her leger Linse lidt med sine nye bryster, der er blevet lidt længere og lidt blødere, men dog lidt mindre. (Foto: TV3)
40 kommentarer
Vis kommentarer