Lisbeth Østergaard på TV3

Den tidligere kendte TV2-vært afslører nu på sin instagram, at hun skal arbejde på et program for TV3

Lisbeth Østergaard afslører, at hun skal arbejde på TV3. (Foto: Mogens Flindt)
Lisbeth Østergaard afslører, at hun skal arbejde på TV3. (Foto: Mogens Flindt)

- Jeg glæder mig helt tosset til at blive en del af TV3, som er min nye yndlingskanal. Vi arbejder allerede på et program, som jeg glæder mig til at få på skærmen.

For knap et år siden blev Lisbeth Østergaard mor til sønnen Viggo. Siden har seerne måttet undvære den populære vært på 'Go' Aften Danmark', og det kommer de også til fremover.

Lisbeth Østergaard vender nemlig ikke tilbage til TV2-programmet efter sin barsel, skrev Her og Nu for halvanden måned siden.

- Når man går på barsel, og der kommer en lille ny til, så prioriterer man pludselig meget anderledes. Og når man kommer på afstand af det hele, kan det give et naturligt spark til, at man får lyst til at prøve noget nyt, siger hun også dengang til Ekstra Bladet.

Lisbeth Østergaard har været vært i alt fem år på først 'Go' Morgen Danmark' og senest 'Go' Aften Danmark', og det er ikke uden vemod, at hun siger farvel til programmerne.

Kendt TV2-vært: Færdig på 'Go’ Aften Danmark'

Kendte kvinder viser deres uperfektheder
- Én ting er kollegerne, men der er også det med at stå op kl. kvart over tre og møde ind før alle andre. Det er helt specielt. Og 'Go Aften Danmark' er også super hyggeligt, siger tv-værten, der altså må skuffe de seere, som har ventet på, at hun vender tilbage efter barsel.

Men nu får TV3 altså glæde af den gode tv-værtinde.

Lisbeth Østergaard. (Foto: Mogens Flindt)
Lisbeth Østergaard. (Foto: Mogens Flindt)