Luksusfælden: Brugte 9200 kroner på pynteting

Camilla fra Esbjerg er svært glad for Kähler-vaser

Parret fra Esbjerg har rod i økonomien og har taget kviklån for at kunne betale regningerne. I baggrunden anes et udsnit af Camillas Kähler-vaser. (Foto: TV3)
Parret fra Esbjerg har rod i økonomien og har taget kviklån for at kunne betale regningerne. I baggrunden anes et udsnit af Camillas Kähler-vaser. (Foto: TV3)

De karakteristiske vaser fra Kähler fylder godt op i vindueskarmene hjemme hos Camilla i Esbjerg. Hun er nemlig meget glad for den stribede keramik fra det danske firma og har ikke færre end 25 vaser.

Det fortæller hun i aftenens afsnit af 'Luksusfælden' på TV3.

- Jeg fik mit allerførste sæt af Kähler-vaser i julegave for nogle år siden. Jeg vil overhovedet ikke kalde det samlermani, jeg kan bare godt lide dem, siger hun til Ekstra Bladet.

Kim får læst og påskrevet af TV3-eksperterne, Mette og Jan. (Foto: TV3) TV3-reality Luksusfælden: Jeg har klumret i det

Camilla og kæresten Lars har fået besøg af 'Luksusfældens' eksperter, fordi deres økonomi skranter. Det står så slemt til, at det er gået  ud over parrets forhold, og de har allerede en gang tidligere været gået fra hinanden.

Sammen har de datteren Angelina på halvandet år, og for hendes skyld vil de gerne have orden på sagerne.

Eksperterne, Mette Reissmann og Carsten Linnemann, skruer dog bissen på, da de gennemgår Camillas indkøb af pynteting til hjemmet, blandt andet et par stribede vaser.

Kim og mor Janni ser noget beklemte ud. Med god grund. (Foto: TV3) TV3-reality Luksusfælden: 'Fuck, hvad har jeg rodet mig ud i'

- På to uger har du fyret 9200 kroner af på ting, der er fuldstændigt ligegyldige. Det, der betyder noget, er jeres datter.

Det er for hendes og jeres egen skyld, at I skal stoppe med det her vanvittige overforbrug, siger Mette Reissmann.

Se mere i klippet herunder:

Camilla understreger dog over for Ekstra Bladet, at de 9200 kroner ikke kun blev brugt på pynteting til parrets eget hjem.

- De glemmer at nævne, at det var lige op til jul, så det er ikke kun til mit hjem, det er også til julegaver og oven i det et par fødselsdagsgaver. Det er irriterende, at de ikke nævner det, så folk tror, det kun er til os, siger hun.

'Luksusfælden' på TV3 klokken 20.

Camilla har fået 27 togbøder. (FOTO: Luksusfælden/TV3) TV3underholdning Luksusfælden: Camilla skylder 30.000 for togbøder

20 kommentarer
Vis kommentarer