Luksusfælden: Se hvor utroligt mange liter Pepsi hun drikker om året

Cola-holiker: Den norske alenemor Bente Grønstøl drikker 600 liter Pepsi Max om året - årligt skyller hun for 12.000 kroner Pepsi-cola direkte ned i maven

Uden at overdrive kan man faktisk godt kalde den 35-årige norske alenemor Bente Grønstøl for 'cola-holiker'. Hun drikker nemlig hele 600 liter Pepsi cola om året. Det koster hende en ekstraudgift på 12.000 kroner om året.

Det bliver i aften afsløret i den norske udgave af 'Luksusfælden'. Ekstra Bladet har fået fat i en video, hvor programværten Magne Gundersen i det norske TV3-program overfor Bente Grønstøl afslører, hvor meget 600 liter Pepsi-cola egentlig fylder.  De mange store halvanden liters Pepsi Max-flasker er stablet oven på hinanden på en stor palle. Og Bente Grønstøl kan næsten ikke tro sine egne øjne, da hun hun ser, hvor mange store flasker  Pepsi Max Cola, hun drikker om året. Det gigantiske tal er 400 halvanden liters flasker.

I de danske udgaver af Luksusfælden er tv-seerne blevet præsenteret for deltagere, der blandt andet bruget alt for mange på dyre sko, biler, skrabelodder, udlandsrejser, restaurantbesøg, fastfood og casino på nettet. Men der har dog aldrig været en 'cola-holiker' med i programmerne. 

Norske Bente Grønstøl arbejder i Norge som ungdomsskolelærer og har egentlig en ganske god løn, men hun er til gengæld verdensmester i at bruge penge. Og det er især hendes skyhøje forbrug på dyre ting samt mad og drikke, der har fået hendes økonomi til at bryde sammen. Og det gør ikke tingene bedre, at stort set alt, hvad Bente køber, bliver købt på kredit.

Så meget fylder 600 liter Pepsi cola, når de 400 1½ liter flasker er stablet op på en palle. (foto: TV3 Norge)
Så meget fylder 600 liter Pepsi cola, når de 400 1½ liter flasker er stablet op på en palle. (foto: TV3 Norge)
 

Gigantisk overforbrug
Det gigantiske cola-forbrug indgår i Bentes overforbrug på mad og drikke, der er sat til 54.000 kroner. Hun har også et overforbrug på sit bil-budget på 42.000 kroner samt et overforbrug på diverse poster på 78.000 kroner.

Bente bliver selvfølgelig i aftenens norske udgave af Luksusfælden selvfølgelig overrasket over sit store forbrug af Pepsi cola. Men til norsk Se og Hør afslører hun, at hun faktisk stadig drikker mange Pepsi cola.

- Det er meget svært at stoppe med at drikke Pepsi cola. Det var faktisk lettere, da jeg holdt op med at ryge for 10 år siden, siger Bente, der generelt er rystet over sit store forbrug:

- Det er hårrejsende. Jeg er helt paf. Jeg kunne have sparet 100.000 kroner sammen. Det her havde jeg ikke forestillet mig i min vildeste fantasi. At vide, at jeg sløser så mange penge væk, samtidigt med at jeg ikke har betalt for børnenes børnehave i to måneder. Det er meget flovt, siger Bente.

I programmet afsløres det, at Bente har et overforbrug på mad og drikke på 54.000 kroner. (foto: TV3 Norge)
I programmet afsløres det, at Bente har et overforbrug på mad og drikke på 54.000 kroner. (foto: TV3 Norge)
 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.