Luksusfælden: Storrygere har ikke råd til medicin til 40 kroner

Hedi og Thomas får et svært valg i aftenens udgave af Luksusfælden - vil de stoppe med at ryge - eller vil de have et barn

Vil de ryge masser af smøger eller vil de have et barn. (Foto: TV3)
Vil de ryge masser af smøger eller vil de have et barn. (Foto: TV3)

De ryger for 1000 kroner om måneden, men siger selv, at de ikke har råd til medicin, der ifølge Luksusfældens research kun koster 40 kroner. Medicin, der skal hjælpe Heidi til at blive gravid.

I Mesinge på Fyn ønsker Heidi og Thomas sig brændende et barn. Men Heidi har sygdommen PCO, der gør det svært for hende at blive gravid. Den kan dog behandles med medicin, som parret er ulykkelige over, de ikke kan få råd til. Det står hurtigt klart for Luksusfældens eksperter Carsten Linnemann og Jan Swyrtz, at der er noget helt galt med parrets prioriteringer.

Lars Lynge (th) med vennen Sebastian. (Foto: TV3) TV3-reality 600.000 kr. klattet væk på to år

For det kræver kun et minimum af research for dem at finde ud af, at Heidis medicin som hun siger, parret ikke har råd til, kun koster 40 kroner om måneden: Samtidig ryger Heidi og Thomas 1000 kroner op hver eneste måned. Ud over et barn, drømmer parret om et hus. De har faktisk allerede fundet drømmehuset, men banken har sagt nej til at låne dem penge til det. Også her, bliver deres kortsigtede løsninger tydelige.

Det unge par med ondt i økonomien. (Foto: TV3) TV3-reality Thea smadrede 'det meste af Viborg på fire timer'

Skylder 340.000 på diverse lån
For mens de har kendt hinanden, har de blot bevæget sig længere og længere væk fra drømmen ved at optage lån på lån. Nu skylder de 340.000,- og eksperterne stiller parret overfor et svært valg: Vil de have barnet eller huset? For hvis drømmehuset skal blive en realitet, er der ikke råd til de udgifter, der er forbundet med en baby.

Og Heidi og Thomas får også valget mellem at stoppe med at ryge eller få et barn.

Se Luksusfælden i aften på TV3 kl. 20.00

Tom og Magdalena slap 'nådigt' fra 'Luksusfælden'. (Foto: TV3) diverse Solgt BMW reddede økonomien

Dennis står i et økonomisk morads. (Foto: TV3) TV3underholdning Luksusfælden: Mor betaler 41-årige Dennis' regninger

 

35 kommentarer
Vis kommentarer