Lykkelige Bagedyst-Jesper: Endelig!

Den dygtige amatørbager skal være far til sommer efter års kamp mod barnløshed

Jesper Hemmingsen fik et kram af begge dommere, da han fortalte om sin og konens kamp for at blive forældre. Foto: DR/Carsten Mol
Jesper Hemmingsen fik et kram af begge dommere, da han fortalte om sin og konens kamp for at blive forældre. Foto: DR/Carsten Mol

Den ligger lige til højrebenet, indrømmet! Jesper Hemmingsens kone har en kage i ovnen.

Den 31-årige 'Den store bagedyst'-deltager skal være far til sommer, når hans kone, Malene, nedkommer med en lille pige. Det skriver den stolte amatørbager på sin Instagram-profil.

- Jeg har glæder mig ret meget til denne opdatering! Efter 3,5 års hård kamp er det fantastisk at kunne fortælle, at JEG SKAL VÆRE FAR til en lille pige til sommer. Tak af hele mit hjerte til verdens sejeste kone, du er mit et og alt, skriver han.

Bagedyst-Jesper: Kæmper for at blive far

Hele landet kom til at følge med i parrets kamp mod barnløshed, da Jesper Hemmingsen på tv bagte 'kagetrold', som han beskrev som en 'forhåbning om en fremtidskage'.

Sådan så Jesper 'kagetrold' ud. Foto: DR
Sådan så Jesper 'kagetrold' ud. Foto: DR

- Er det noget med en lille bebs, spurgte dommer Mette Blomsterberg, og det fik Jesper Hemmingsen til at fortælle om han og hans kones årelange forgæves kamp for at få et barn.

Inden Jesper Hemmingsen hudløst ærligt berettede om parrets tre lange år med fertilitetsbehandlinger, havde han sammen med sin kone nøje overvejet, om det var noget, som seerne skulle indvies i.

- Men der er også noget positivt ved at italesætte det, sagde han efterfølgende til Ekstra Bladet.

- I starten holdt vi vores behandling hemmelig, men vi var engang til en fødselsdag, hvor der i løbet af et par timer var tre-fire, der spurgte, om vi ikke snart skulle have nogle børn. Og det var kort tid efter, vi fandt ud af, at det nok ikke ville blive nemt for os, sagde Jesper Hemmingsen til Ekstra Bladet i efteråret.

Blomsterberg fortæller hemmelighed om Bagedyst-farvel

Derefter valgte parret at være åbne om det faktum, at de skulle have hjælp til at blive forældre, og efter bagningen af 'kagetrolden' i 'Den store Bagedyst', var Jesper og Malene blandt andet også i 'Aftenshowet' og fortælle om barnløshed.

Gennem de mange års forsøg på at få babygråd i hjemmet på Amager har Jesper Hemmingsen og hans kone fået svar på, hvorfor det har været så svært for dem at bliver forældre.

-  Jeg har åbenbart en sygdom, som gør, at min krop prøver at modarbejde min sæd, har han tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Jesper arbejder til daglig med trafiksikkerhed og statistik, når han ikke er amatørbager på DR. Foto: Carsten Mol/DR
Jesper arbejder til daglig med trafiksikkerhed og statistik, når han ikke er amatørbager på DR. Foto: Carsten Mol/DR

Heldigvis for den sympatiske amatørbager er tiden som barnløs snart slut. Til sommer sker det, han har ventet på i årevis. Han bliver far.

Seneste nyt

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.