Melodys rigtige mor: Hun har ikke fået stjernenykker

Den lille charmetrold er lige blevet et år, men har ikke fået fine fornemmelser, efter hun var med i 'Arvingerne’

Naya Sejling Beck blev et år i slutningen af januar og er lige ved at lære at gå. Indtil det lykkes, lader hun sig - som den stjerne hun er - opvarte af sine to brødre på syv og ti år. (Foto: Per Arnesen)
Naya Sejling Beck blev et år i slutningen af januar og er lige ved at lære at gå. Indtil det lykkes, lader hun sig - som den stjerne hun er - opvarte af sine to brødre på syv og ti år. (Foto: Per Arnesen)

Der er stjerner – og så er der superstjerner. Et årige Naya hører til den sidste kategori, efter hun som ganske spæd fik rollen som Melody i 'Arvingerne’.

Her spiller hun babyen, der røg i vandet under sin navngivning, og som hendes mor ikke rigtigt kan tage sig af.

Hendes serie-far Thomas, der spilles af Jesper Christensen, ligger på sygehuset og er sat ud af spillet. Derfor er hun overladt til de fire stridende søskende på Grønnegaard.

En ny karakter, Isa Varlø spillet af Josephine Park blev introduceret i  'Arvingerne' i aftes. Her sammen med Signe Larsen, der spilles af Marie Bach Hansen. (Foto: Per Arnesen) TV Anmeldere: Arvingerne bliver båret af fornemt skuespil

- ’Nu kommer superstjernen’, sagde skuespillerne, når Naya kom på settet. Man kan vist roligt sige, at hun tog dem med storm, fortæller den lille piges mor.

- Hun blev nærmest overfaldet, når vi kom om morgenen. Og hun nød det jo. Hun syntes, at det var fantastisk. Hun elsker opmærksomhed, den lille pige, fortæller Nayas mor, Malene Sejling.

Som enhver anden superstjerne blevet der taget ekstra meget hensyn til Naya under optagelserne. Men det har ikke givet den lille charmetrold stjernenykker, forsikrer hendes mor.

- Nej, det har hun altså ikke fået. Hun er bare sig selv, siger Malene Sejling.

- Hvor mange autografer har hun skrevet?

- Ikke nogle endnu, griner Nayas mor.

Torsdag var der pressemøde på 'Arvingerne', der kunne byde på to nye ansigter. (Foto: Linda Johansen) TV Ny arving i 'Arvingerne'

I denne uge startede Naya i dagpleje, og så er det med andre ord slut med at blive behandlet som en superstjerne af nogle af landets bedste skuespillere.

- Var Naya starstruck, da hun mødte Trine Dyrholm og de andre første gang?

- Nej. Men det var hendes mor nok lidt. Jeg skulle lige finde ud af, hvem de var. Men det var så fint, og hun tog det bare i stiv arm, siger Malene Sejling, der nu er på fornavn med stjernerne fra ’Arvingerne’.

- I starten var hun mest sammen med Marie (Marie Bach Hansen, der spiller Signe, red) og Josephine (Josephine Park, der spiller Isa, red), men de var alle sammen så søde til at lege og pjatte med hende i pauserne.

- Bliver hun genkendt i barnevognen, når I går en tur på gaden?

- Nej, der er faktisk ingen, der har lagt mærke til, at det er hende. Hun smiler til alle, men der ingen, der har stoppet os og har spurgt, om det er babyen fra ’Arvingerne’, siger Melodys rigtige mor.

Hver scene i 'Arvingerne' er gennemskrevet mellem 20 og 30 gange. (Foto: DR/Per Arnesen) TV Arvingerne: Så lang tid tager det at skrive manuskriptet

Om Naya skal have flere roller på cv’et, kan hendes mor ikke afvise. Malene Sejling er nemlig tiltrukket af film- og tv-verdenen og har selv været statist i flere produktioner.

- Vi har ikke fået nogle tilbud, men hvis der kommer et, kan det da godt være, at vi siger ja. Men det vigtigste er selvfølgelig, at hun trives med det og synes, at det er sjovt.

0 kommentarer
Vis kommentarer