'Mit hjerte blev trukket ud': Fægteren er færdig på dansegulvet:

Det blev desværre ikke til mange svingture rundt på det berømte dansegulv for fægteren Patrick Jørgensen, der i aftes røg ud som den anden i denne sæson af 'Vild med dans'

Det blev fægteren, der måtte sige farvel til 'Vild med dans' fredag aften. Foto: Mogens Flindt
Det blev fægteren, der måtte sige farvel til 'Vild med dans' fredag aften. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det blev fægter Patrick Jørgensen og dansepartneren Jenna Bagge, der fredag aften måtte lægge de polerede dansesko på hylden og bukke af i den 13. sæson af TV 2-programmet 'Vild med dans' trods en samlet point-score på 9 fra dommerne.

Parret måtte efter en omdans i tango, hvor der blev kæmpet for at komme videre til næste uges program, forlade dansegulvet.

Skuffede dommere til Pizza-Gorm: - Mit hjerte bløder for jer

Efter omdansen stod det nemlig klart, at fægteren og dansepartneren ikke havde fået samlet nok stemmer sammen til kunne tage endnu en svingom på næste fredag i 'Vild med dans'.

- Jeg er skide nervøs. Men det bliver sjovt, jeg skal give den gas, og se om jeg kan give en bedre præsentation denne gang, lød det fra fægteren lige inden omdansen.

Men alligevel blev det sidste dans for fægteren.

Det sidste omgang for fægteren Patrick Jørgensen og dansepartner Jenna Bagge. Foto: Mogens Flindt
Det sidste omgang for fægteren Patrick Jørgensen og dansepartner Jenna Bagge. Foto: Mogens Flindt

- Det føltes som om, at mit hjerte blev trukket ud af min krop på et split-sekund, så det gjorde ikke ondt, det gjorde bare ondt, at hjertet var væk, lød det fra fægteren til Ekstra Bladet efter den triste besked.

- Det var en del af mig, der døde. Den har jo kun levet i et par måneder, så det har jo ikke været så lang tid, men den har nået at tage overhånd, og det gør nas, fortæller Patrick Jørgensen og fortsætter:

- Jeg har fået så meget, jeg er blevet vant til at møde folk jeg ikke kender, og jeg har mødt folk, der er meget forskellige.

Men trods den triste nyhed mener dansepartneren Jenna Bagge stadig, at han har lært noget, han kan tage med sig i sin fægtning.

- Han har lært nogle nye ting, koordinationsmæssigt, og det har hjulpet lidt i forhold til fægtningen også, fortalte Jenna Bagge.

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

- Det er svært a være stolt, når man ryger ud, men jeg er dybt taknemmelig for at have været med, lød det fra fægteren til 'Vild med dans'-værtsparret, da han fik beskeden om, at nu havde danset sin sidste dans på gulvet.

'Klumpedumperne': De blev nummer sjok i 'Vild med dans'

Fredag aften fik alle de resterende 11 par lov til at danse rundt på det famøse dansegulv, og det blev der gjort til både salsa, jive, tango og quickstep.

Det var i aftes første gang, at alle 11 par var i direkte konkurrence med hinanden på dansegulvet.

'Vild med dans'-deltager måtte på hospitalet inden showet

I galleriet øverst kan du se alle parrene, der var på gulvet fredag aften.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+