Ny arving i 'Arvingerne'

En baby bliver det helt store omdrejningspunkt i den kommende hæsblæsende sæson af DRs familiedrama

Torsdag var der pressemøde på 'Arvingerne', der kunne byde på to nye ansigter. (Foto: Linda Johansen)
Torsdag var der pressemøde på 'Arvingerne', der kunne byde på to nye ansigter. (Foto: Linda Johansen)

Tv-krigen om søndag er slut. Både den fra '1864' og den om Grønnegaard. Slagene er kæmpet og afgjort. Bornedahl og Danmark tabte  – lige som Gro, Frederik og Emil, der i første sæson af 'Arvingerne' led et smerteligt nederlag i retten og mistede familiegården på Sydfyn til Sunshine.

Men lad det være sagt med det samme. Efterkrigstiden byder langt fra på fred og idyl mellem Sunshine og hendes tre halvsøskende.

Seerne holder fast i 'Arvingerne'. (Foto: Jonas Olufson) TV Seerne flokkes om Arvingerne

Den nye sæson af 'Arvingerne', der har premiere den 1. januar, bliver om muligt endnu mere hæsblæsende og spændende end den første.

Arvestriden udvikler sig til en sand familiefejde, hvor alle bærer deres arv med sig. Og det både giver stof til eftertanke og masser af anledninger til at få sig et godt grin i de syv nye afsnit, hvor de kendte karakterer folder sig yderligere ud og viser nye sider.

Rasmus Botoft er ny på holdet. (Foto: Linda Johansen)
Rasmus Botoft er ny på holdet. (Foto: Linda Johansen)
 

Den kommende sæson byder også på et par nye ansigter. Blandt dem er Rasmus Botoft og den helt nyuddannede skuespiller Josephine Park. Derudover er der en ny arving med i 'Arvingerne'.

Den lille spæde pige bliver omdrejningspunktet i serien, og under optagelserne blev hun alles darling.

- Stjernen kommer på settet, sagde vi, når hun kom. Hun er simpelthen så fantastisk, siger Marie Bach Hansen, der spiller Signe - eller Sunshine i 'Arvingerne'.

Signe får et mere kvindeligt udtryk, lover Marie Bach Hansen. (Foto: Linda Johansen)
Signe får et mere kvindeligt udtryk, lover Marie Bach Hansen. (Foto: Linda Johansen)
 

- Det er faktisk ret sjovt at spille med en baby. De er så rene og reagerer med det sammen, siger hun.

Især Trine Dyrholm, der har rollen som storesøster Gro, er voldsom spændt på, hvordan anden sæson bliver modtaget af seerne.

- Fordi det gik så godt med den første sæson, vil man jo gerne holde niveau. Det er i det vi i hvert fald har forsøgt at gøre, og jeg synes, at det er lykkedes, siger hun og uddyber.

Trine Dyrholm rider på en bølge af succes. Her er hun fotograferet i Berlin, hvor hun var jurymedlem ved filmfestivalen i Berlin, og hver søndag kan hun på DR ses i rollen som Gro i tv-serien 'Arvingerne'.(Foto: Christian T. Jørgensen) Danske kendte Trine Dyrholm: Gro er helt ude at skide

- Jeg har da selv tænkt over, hvad der nu skulle ske med Gro og de andre, og så finder man bare ud af, at der i materialet er rigtig mange universelle ting, der ikke bare stopper med, hvem der fik huset. Det er jo nærmest bare det mindste af det, siger hun.

Trine Dyrholm er tilbage som storesøsteren, der klarer alle problemerne. (Foto: Linda Johansen)
Trine Dyrholm er tilbage som storesøsteren, der klarer alle problemerne. (Foto: Linda Johansen)
 

Interessen for 'Arvingerne' er ikke bare stor i Danmark. 40 lande har allerede købt første sæson om arven efter Veronika. Og så står en række amerikanske produktionsselskaber i kø for at købe retten til at lave en genindspilning af DRs dramaserie.

Arvingerne kommer nu også på engelsk. Her ses Maria Bach Hansen i rollen som Signe i den danske version. (Foto: DR/Marton Lehmann). TV Arvingerne er solgt til USA

Danmarks Radio bruger december på at genudsende første sæson, så nye seerne kan nå et hoppe på. Og så skydes det nye år ind med hele to afsnit. Et 1. januar og endnu et søndag den 4.

Spørgsmålet er så, om forfatter Maya Ilsøe har en treer i ærmet?

- Det tænker vi stadig over, siger hun med et kryptisk smil og sender et blik rundt i kulisserne, der stadig står fuldt opsat, selvom det er over to måneder siden, at optagelserne til sæson to sluttede.

0 kommentarer
Vis kommentarer