Annonce:
Annonce:

Ny Paradise-deltager: Mistede mit gode humør

Den nye Paradise Hotel-deltager Joaquin måtte vinke farvel til hverdagen med fodbold på højt plan. Det påvirkede hans humør

- Jeg vil gerne kunne bruge mit knæ, når jeg bliver 50 år, siger Joaquin om det store tab at sige farvel til fodbolden. (Foto: Anthon Unger)
- Jeg vil gerne kunne bruge mit knæ, når jeg bliver 50 år, siger Joaquin om det store tab at sige farvel til fodbolden. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

På Paradise Hotel er hverdagen altid fuld af fest, farver og kulørte drinks.

Paradise Hotel: Her er de nye deltagere

Den ældste af de nye paradisoer, Joaquin, er også klar til at give den gas på dansegulvet med en drink i hånden. Han har dog ikke altid væltet rundt i byen hver weekend. Tidligere spillede den 27-årige Paradise-deltager nemlig fodbold på højt plan og for at holde formen, måtte han holde lidt igen med alkoholen.

Rev korsbåndet over
Men fodboldspillet fik et brat afslutning, da Joaquin, der har spillet i Danmarksserien, rev et korsbånd over to gange på kun 12 måneder.

- Jeg kan ikke spille mere, og jeg har ikke gjort det i et års tid. Jeg har spillet fodbold næsten hele mit liv, og det var en stor del af min hverdag, siger han.

Annonce:

Da det gik op for ham, at han ikke længere kunne snøre fodboldsstøvlerne og spille på semi-topplan, som han selv kalder det, gik det ud over hans humør.

- Det var ikke sjovt. Det var meget svært i starten, og jeg mistede lidt humoren, og det gik ud over mit gode humør, siger han.

Savner at være med på banen
Lige i starten var det også svært for Joaquin at se sit hold spille på træningsbanen, men han har affundet sig med, at tingene ikke kan være anderledes. Han savner dog stadig at være med på banen.

- Det er en stor ting at måtte opgive. Jeg savner sammenholdet helt vildt, og det var svært at skulle give afkald på.

- Men jeg vil gerne kunne bruge mit knæ, når jeg bliver 50 år, så nu må jeg bare leve med, at det ikke kunne være sådan. Jeg spiller noget hygge-fodbold, men det andet kan jeg ikke holde til, siger han.

Den nye Paradise-deltager er klar til at få festen i gang, når den nye sæson af realityprogrammet bliver sendt på TV3 til februar.

Annonce:

Ekstra Bladet er inviteret til 'Paradise Hotel' i Mexico af TV3.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: