Ny Top Gear-vært: Her er Clarksons afløser

Tv- og radioværten Chris Evans bliver ny vært på Top Gear, afslører BBC

Chris Evans skal være vært på Top Gear de næste tre år. (Foto: PA Photos)
Chris Evans skal være vært på Top Gear de næste tre år. (Foto: PA Photos)

BBC har fundet afløseren for den fyrede vært Jeremy Clarkson, der fik sparket, efter han havde slået en producer under en optagelse af det populære bilprogram.

Jeremy Clarkson var ifølge ham selv under et stort pres i dagene op til sit udbrud, der kostede ham jobbet som vært på Top Gear. Foto: AP Samfund Top Gear-vært: Derfor gik jeg amok

Det bliver tv- og radioværten Chris Evans, som overtager roret de næste tre år, skriver BBC.

Evans siger til tv-stationen, at han glæder sig meget til sit nye job på showet, som han kalder 'det bedste program nogen sinde'.

- Jeg lover, at jeg vil gøre alt, jeg overhovedet kan for at respektere det, som er blevet lavet i programmet førhen og udvikle det fremadrettet, siger den kommende Top Gear-vært til BBC og fortsætter:

- Showet er lavet af en gruppe af geniale hjerner, som elsker biler og forstår, hvordan man gør noget avanceret til noget sjovt og respektløst, siger han og fortæller, at netop det har været opskriften på, at showet har fået global succes.

Her ses Chris Evans til bryllup i 2008. (Video: Splash)

Jeg ender ikke som mælkemand, det er sgu helt sikkert. Jeg vil ikke op så tidligt om morgenen, siger den fyrede TV vært. (FOTO: RINGO,PACIFICCOASTNEWS) Intl. kendte Top Gear vært: 'Min egen dumme fejl, at jeg blev fyret'

Udnævnelsen af Chris Evans får også smilene frem på tv-stationen, hvor man særligt har bidt mærke i hans store passion for biler.

- Hans viden og passion for biler er velkendt, og kombineret med hans evner til at tage initiativ og hans frække uforudsigelighed, gør det ham til det perfekte valg til at tage vores elskede program med ind i fremtiden, siger redaktør på BBC Two og BBC Four Kim Shillinglaw.

- Han kender til det kæmpe fokus, der er på alle de små detaljer, det kræver at lave en enkelt sekvens i Top Gear, siger han og fortæller, at Chris Evans allerede er kommet med flere gode idéer til de kommende programmer, fortsætter redaktøren-

Det bliver noget af nogle sko, som Evans skal udfylde. Jeremy Clarkson har været vært på Top Gear fra 1988 til 2000 og igen fra 2002 til 2015.

Jeremy Clarkson er stadig vært på programmet og har netop indspillet sit allersidste program, som endnu ikke har været i æteren.

En talsmand fra BBC fortæller, at de vil begynde de nye optagelser inden for et par uger, og at de snart vil komme med mere information.

Den fyrede vært Jeremy Clarkson tog i marts bortvisningen med et smil. (Video: Ritzau)

74 kommentarer
Vis kommentarer