Nybygger-vindere venter stadig: Derfor er vi ikke flyttet ind

For en måned siden vandt Lise og Michael deres drømmehus i TV2-programmet. Men de unge nybagte husejere er endnu ikke flyttet

Ekstra Bladet mødte de to vindere af 'Nyggerne' dagen efter, at programmet var blevet afsluttet. Her fortæller de om fremtiden, sejren og hvad de vil ændre ved boligen.

Det var med glædestårerne strømmende ned ad kinderne, at kæresteparret Lise og Michael for en måned siden vandt det drømmehus, som de i ugevis for rullende kameraer har bygget på i TV2-programmet 'Nybyggerne'.

Fire par har bygget et hus hver, men kun et par endte med at beholde huset. (FOTO: TV2) TV 'Nybyggerne': Her af vinderne af drømmehus i Nordsjælland

Huset, der ligger i Farum, har en værdi af svimlende 3,4 millioner danske kroner, og 21-årige Lise og Michael på 23 år var mere end klar til at rykke teltpælene i Aalborg op med det samme og flytte ind i deres spritnye og hamrende lækre selvgjorte bolig på Sjælland.

Men det unge par er ikke flyttet så meget som en meter endnu.

Papirarbejdet i forbindelse med overtagelse af huset er trukket ud. Lise og Michael er forståeligt nok ved at være pænt utålmodige, men ikke så utålmodige, at de vil gøre noget forhastet.

- Vi har haft vores advokat til at se alle papirerne grundigt igennem, og de har været frem og tilbage et par gange. Derfor er det blevet trukket ud. Men vi regner med, at vi kan skrive under i denne uge, og så mangler vi kun tinglysningen, siger Lise til Ekstra Bladet.

The winner takes it all....og resten måtte gå tomhændede hjem fra deres deltagelse i 'Nybyggerne'. (Foto: TV 2) TV Det sker der med de andre huse fra 'Nybyggerne'

Hun regner med, at tinglysningen vil tage et par uger, så den endelig flyttedato har de ikke endnu.

- Vi har pakket hele vores lejlighed ned og skal være ude den 15. maj. Vi har fået lov til at læsse vores ting af i huset i Farum, men vi ved altså ikke, hvornår vi selv må være der, siger hun.

- Med lidt held kan det være, at det kommer til at passe med midt i maj, siger den optimistiske nordjyde.

Lise og Michael har allerede forladt deres flyttekasse-fyldte lejlighed og bor nu hos deres forældre. Samtidig har Michael sagt sit job som mekaniker op og Lise er stoppet på sygeplejestudiet i Aalborg.

TV Lise og Michael vandt drømmehuset: Nu skal der siges op

- Jeg har søgt ind i København. Jeg har kun været i gang med mit studie i Aalborg siden februar, så jeg vil egentlig gerne starte helt forfra i København. Gerne til februar, siger hun.

Hvad de mellemliggende måneder skal bruges til, er lidt af en hemmelighed.

- Vi har begge to et job på tegnebrættet af den kreative slags….men mere må jeg ikke sige, griner hun hemmelighedsfuldt.

Lise og Michael vandt huset i Farum foran tre andre par. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
Lise og Michael vandt huset i Farum foran tre andre par. (Foto: Henrik Ohsten/TV2)
 

15 kommentarer
Vis kommentarer