Annonce:
Annonce:

Nygifte Mette om bryllupsnatten: - Det var ret naturligt

Mette Tell var rystende nervøs, da hun skulle giftes med Christian Lundmand Jensen, som hun aldrig havde mødt. Men der var god kemi fra starten

Det er så yndigt at følges ad..... Foto: Nikolai Linares
Det er så yndigt at følges ad..... Foto: Nikolai Linares
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Jeg kan ikke huske ret meget fra selve vielsen, for jeg var vildt nervøs. Derfor var det ret sjovt at se det igen, siger 32-årige Mette Tell, der netop har kunnet at se sig blive gift med Christian Lundmand Jensen i tv-programmet 'Gift ved første blik', der netop er løbet over skærmen på DR1.

Sæsonpremieren bød på to vielser. Ud over Mette og Christian blev også Pernille Beck Jakobsen og Allan Fehrs smedet sammen den allerførste gang, de så hinanden.

- Det er selvfølgelig en ret anderledes måde at blive gift på, men jeg prøvede bare at holde fokus fuldstændig på ham, da dørene gik op, og jeg skulle ind og giftes, siger Mette Tell til Ekstra Bladet.

Som man kunne se i programmet, var der fra starten god kemi mellem det spritnye ægtepar.

Annonce:

- Jeg fik et rigtig godt førstehåndsindtryk af Christian, og det var en rar fornemmelse, siger Mette Tell og fortæller, at en flaske champagne var med til at bryde isen mellem dem.

Mette og Christian blev gift den allerførste gang, de så hinanden. Foto: Nikolai Linares
Mette og Christian blev gift den allerførste gang, de så hinanden. Foto: Nikolai Linares

- Efter vielsen tog vi en taxa derhen, hvor festen skulle holdes. Der var en flaske champagne til os i bilen. Chaufføren sagde, at vi ikke måtte svine hans bil til, men da Christian skulle åbne flasken, fløj proppen af, så det gik alligevel lidt galt, griner Mette Tell.

Heldigvis stod vinduet i vognen åbent, så ikke Mette og Christian skulle starte deres liv som mand og kone med at rengøre en taxa.

- Vi spildte kun lidt, så vi holdt ind til siden og tørrede op. Men vi grinede ret meget af det, og det var en fantastisk måde at få lettet stemningen lidt på, siger hun.

I aften bliver Mette gift med en fremmed

Bobler og boble-badet var med til at gøre, at Mette og Christian var i strålende humør, da de kom til deres bryllupsfest. Her kyssede de også hinanden for første gang, da deres familie og venner slog på tallerkenerne, som traditionen foreskriver.

Annonce:

- Det var da lidt grænseoverskridende, men jeg tænkte bare, at vi lige så godt kunne komme i gang med den del af det. Vi havde slet ikke nået at tale om, hvordan vi skulle reagere på det, så vi tog det ret meget, som det kom, siger Mette Tell, og kalder sin bryllupsdag for 'en fed dag'.

- Hvad så med bryllupsnatten?

- Vi var totalt bombede, da vi kom til hotellet, men samtidig også helt oppe at køre. Ingen af os kunne sove, så vi brugte natten på at tale og komme tættere på hinanden. Det var faktisk først der, vi havde tid til at tale sådan rigtigt sammen, siger hun.

- Men man kommer pludselig meget tæt på en fremmed person. Skal dele badeværelse og seng. Hvordan var det?

- Jamen det var faktisk ret naturligt. Vi havde en god kemi og en gensidig respekt for hinanden, så det var rigtig fint, siger Mette Tell.

Sådan er det gået parrene fra 'Gift ved første blik'

Yderligere to par skal giftes i dette forårs 'Gift ved første blik'

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: