Østbanditter stjal Kims trailer: Så tog han sagen i egen hånd

Kim Rich kørte hele vejen til Serbien for at hente sin stjålne trailer hjem

Hør Kim og Mettes historie om den stjålne trailer her. (Video: Discovery Networks)

Kanal 5-programmet 'Hælerjagt' er nu nået til sjette og sidste afsnit, og denne gang handler det om tyveri af biler, trailere og scootere.

Her møder vi Kim Rich, der var så uheldig at få stjålet sin trailer, men gik til yderligheder for at få den tilbage.

Kim Rich er indehaver af Richs Trailerudlejning, så da tre mænd fra Helsingør gerne ville leje en trailer, tænkte han ikke nærmere over det.

To dage senere begyndte alarmklokkerne dog at ringe. Takket være den indbyggede GPS kunne Kim se at traileren nu befandt sig i Serbien, og at han højst sandsynligt var blevet udsat for tyveri

Det gad Kim og hans kone Mette Nielsen dog ikke at finde sig i, så de besluttede sig for at køre de godt 4.000 kilometer til Serbien, for at hente den stjålne trailer på egen hånd.

Tyvene skød efter dem
Da de hentede traileren i Serbien, udviklede situationen sig dog dramatisk.

Banditterne opdagede nemlig, hvad Kim og Mette havde gang i, og i et forsøg på at stoppe dem, trak en af dem en pistol og begyndte at skyde efter det danske par.

Med kuglerne flyvende om ørerne slap det danske par uskadt væk, men helt så billigt slap deres bil ikke.

Blandt andet en fælg på Kim Richs bil blev ramt af et skud, da de flygtede fra forbryderne. (Screendump fra Kanal 5/Discovery)
Blandt andet en fælg på Kim Richs bil blev ramt af et skud, da de flygtede fra forbryderne. (Screendump fra Kanal 5/Discovery)
 

Som man kan se i klippet over artiklen, fik den nemlig adskillige skudhuller under flugten. Se skudhullerne i videoen over artiklen.

Politiet gjorde intet
Mange undrer sig sikkert over, hvorfor de ikke bare anmeldte tyveriet, og lod politiet tage sig af det, men det er der en grund til.

- Det ville vi da også utroligt gerne, men der sker desværre ikke rigtig noget, fortæller Kim Rich.

- Politiet kendte jo udmærket godt manden for at have gjort det samme flere gange, men efter et år er der ikke rigtig sket noget endnu.

Meget bedre gik det ikke, da parret senere anmeldte skudepisoden.

Hør Mette Nielsen fortælle hvordan politiet reagerede på anmeldelsen af skudepisoden i klippet over artiklen.

'Hælerjagt' sendes på Kanal 5 onsdag klokken 21.

118 kommentarer
Vis kommentarer