Paradise Hotel: Her er de nye deltagere

10 nye nye paradisoer har snøret badebukserne og iført sig bikinien og er klar til den kommende sæson af det populære realityprogram

Det nye kuld på Paradise Hotel. (Foto: Anthon Unger)
Det nye kuld på Paradise Hotel. (Foto: Anthon Unger)

MEXICO (Ekstra Bladet): TV3’s realityflagskib modtager hvert år utallige ansøgninger fra eventyrslystne unge, der gerne vil rejse den lange vej over Atlanten for at tjekke ind på luksusresortet ’Paradise Hotel’, hvor de kan få lov til at slukke deres tørst for eventyr i Sangria og Tequila.

Igen i år har TV3 efter nøje udvælgelse sorteret i ansøgningerne og fundet frem til fem piger og fem drenge, der får deres drøm opfyldt for rullende kameraer.

Olivia har en dom for grov vold i sin straffeattest. (Foto: Anthon Unger) TV 'Paradise'-babe dømt for vold: 'Jeg sparkede ham flere gange i skridtet'

Onsdag i denne uge startede optagelserne til realityprogrammet, hvor adskillige singler altså på skift kommer til at tjekke ind og ud af de populære hoteldøre på den mexicanske Stillehavskyst.

TV3 håber endnu engang på, at have fundet lige præcis de deltagere, der kan få flest mulige seere til at klikke over på kanalen, når programmet bliver sendt til februar.

Her kan du se de 10 deltagere, der skal kæmpe om titlen som årets ’Paradise’-vinder 2016, og for første gang nogensinde er der ingen silikonebryster på hotellet i år.

Fem fyre og fem piger er klar til at indtage Paradise Hotel. (Foto: Anthon Unger)
Fem fyre og fem piger er klar til at indtage Paradise Hotel. (Foto: Anthon Unger)

Øverst oppe kan du klikke  dig gennem galleriet og læse mere om hver enkelt deltager.

Den 24-årige Paradise-deltager Cain er biseksuel. (Foto: Anthon Unger) TV Cain fra 'Paradise Hotel': 'Jeg er mest til fyre'

Ekstra Bladet er inviteret til 'Paradise Hotel' i Mexico af TV3.

1 af 11 Cain er 24 år gammel og arbejder som gartner. Cain er biseksuel og var sammen med en fyr for første gang for to år siden. (Foto: Anthon Unger)
2 af 11 Michelle er 18 år gammel og har spillet håndbold på eliteniveau. (Foto: Anthon Unger)
3 af 11 Kasper er 20 år gammel, og det pinligste, han nogensinde har været ude for, er, at blive opdaget i at have sex i en bil. (Foto: Anthon Unger)
4 af 11 Tilla er 24 år og er til ældre fyre med skæg og tatoveringer. (Foto: Anthon Unger)
5 af 11 Mathias er 24 år gammel og har været gennem et vægttab på 19 kilo. Mathias er glad for damer, men ingen af hotellets piger siger ham noget. (Foto: Anthon Unger)
6 af 11 20-årige Olivia elsker fest og farver. For tre-fire år siden modtog Paradise-baben en dom for grov vold, da hun sparkede en taxachauffør i skridtet. (Foto: Anthon Unger)
7 af 11 Joaquin er hotellets ældste deltager på 27 år. Han bliver kaldt 'Krudte' og er tidligere fodboldspiller, men en knæskade satte en stopper for karrieren. (Foto: Anthon Unger)
8 af 11 Caroline på 18 år er hotellets flirtende pige, som er vant til at få masser af opmærksomhed fra fyrene hjemme i Danmark. (Foto: Anthon Unger)
9 af 11 Jonas er 23 år gammel og blev hentet til Danmark af sine adoptivforældre, da han var seks måneder gammel. (Foto: Anthon Unger)
10 af 11 Julie er 20 år gammel og arbejder som nøgenmodel og side 9-pige på Ekstra Bladet. (Foto: Anthon Unger)
11 af 11 Det nye kuld på Paradise Hotel. (Foto: Anthon Unger)