Paradise-værts nye bryster afsløret i Se og Hør: 'Min far vidste det ikke'

Rikke Gøransson kalder det for det mest pinlige, der nogensinde er sket for hende

- Min mor blev nødt til at ringe til min far, fortæller tv-værten i aftenens program. (Foto: TV3)
- Min mor blev nødt til at ringe til min far, fortæller tv-værten i aftenens program. (Foto: TV3)

Værten på 'Paradise Hotel', Rikke Gøransson, fik som 20-årig opereret sine bryster større. En operation, som hun kalder en 'meget privat sag', men som alligevel endte på forsiden af Se og Hør.  

- Jeg var nærmest født helt flad og havde været ked af det, siden jeg var 14 og blev nærmest mobbet med det. Det var en psykisk ting og en barriere, som jeg skulle over. Det var meget privat. Min far vidste det ikke, siger den 30-årige tv-vært i aftenens udgave af 'Til middag hos' på TV3.

Rikke Gøransson. (Foto: Anthon Unger). Danske kendte Paradise-vært: Nej tak til Bendtner

Grunden til, at Rikke Gøransson taler om den private sag, er, at aftenens vært er Henrik Qvortrup, den tidligere chefredaktør på Se og Hør.

- En journalist på Se og Hør har på en eller anden måde fundet ud af, jeg har været oppe på en privatklinik og betalt i dyre domme. Det har været en lang proces for mig, men sådan dér, sikkert skrevet i en frokostpause over en Redbull, var det på forsiden, fortæller Rikke Gøransson og fortsætter:

- Min mor blev nødt til at ringe til min far, og jeg sad og græd og græd. Det er det mest pinlige, der nogensidne er sket for mig.

Se Rikke Gøransson fortælle om sine bryster i klippet øverst og hør, hvordan Henrik Qvortrup har det med at tale om sin tid som chefredaktør på ugebladet.

Paradise Hotel Sultne Paradise-drenge taler om sex i hemmelig mandeloge

I programmet fortæller Henrik Qvortrup også om dengang, han og konen valgte at bo hver for sig, men stadig 'lavede børn'. Se mere i klippet herunder.

'Til middag hos' kl. 19 på TV3.

40 kommentarer
Vis kommentarer