Pizza-Gorm: 'Jeg mistede al min selvtillid'

Efter at have fået fredagens laveste score, blev det ikke til nogen omdans for kokken Gorm Wisweh og dansepartner Sofie Kruuse

Klappen gik ned for kokken, der dog slap for omdans. Foto: Mogens Flindt
Klappen gik ned for kokken, der dog slap for omdans. Foto: Mogens Flindt
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I sidste uge havde pizza-kongen Gorm Wisweh sin debut på det berømte dansegulv, og her scorede han sammen med dansepartneren Sofie Kruuse 14 point til deres cha-cha-cha.

Men fredag aften måtte han erkende, at nogen gange, så går klappen altså bare ned. Og det gjorde den da de to forsøgte sig med en quickstep på 'Vild med dans'-dansegulvet, der fik dommerne til at give aftenens laveste score: otte point.

Skuffede dommere til Pizza-Gorm: - Mit hjerte bløder for jer

Men trods den lave score, så på mirakuløs vis slap Pizza-Gorm fra en omdans, og parret gik derfor direkte videre til næste uges show. I stedet måtte fægteren Patrick Jørgensen i en omdans mod tv-værten Lene Beier.

Og det altså blev Patrick Jørgensen og Jenna Bagge, der i denne omgang måtte sige farvel til dansegulvet.

'Mit hjerte blev trukket ud': Fægteren er færdig på dansegulvet:

- Det føles faktisk lidt uretfærdigt, for vi er en stor familie. Så, at Patrick går ud og danser sin dans fejlfrit, og jeg går ud og laver kæmpe fejl, der er den lidt uretfærdig, fortæller en lettet Gorm Wisweh til Ekstra Bladet.

- Samtidig kan man sige, at jeg håber, at folk kan se, at klappen den går ned, og det gør den jo en gang imellem, og det var det den gjorde for mig, lyder det fra Pizza-kongen.

Faktisk var det så slemt for Gorm, at han i pausen måtte ind på gulvet og øve dansen igen, fordi han ikke længere troede på sig selv og dansen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Vi var inde og danse den i pausen, fordi jeg var så meget i tvivl om mig selv, og hvor jeg var henne. Jeg havde mistet al min selvtillid til dansegulvet. Og jeg var nødt til at spørge, hvor spejlene i danselokalet var, for at jeg vidste hvilken vej jeg skulle vende, fortæller nydanseren og fortsætter:

- Og vi har altså danset dansen fem gange i dag. Det siger noget om, at mit korthus var faldet helt sammen.

- Det er helt vildt at stå her og være videre. jeg er helt grådkvalt, og taknemmelig.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+