Plantemanden fra X Factor: DR har skamklippet mig

Han gik fra audition med et 'nej', men med en rigtig god oplevelse. Nu har han set aftenens 'X Factor' og føler sig manipuleret

Henrik optræder her 'We shall over come' foran dommerne. (Foto: DR)
Henrik optræder her 'We shall over come' foran dommerne. (Foto: DR)

Første afsnit af dette års 'X Factor' er netop slut, og alt var som det plejede. Dygtige sangere og knap så dygtige sangere, som i stedet blevet udstillet.

64-årige Henrik fra Vestsjælland stillede op med planter og hele molevitten og sang for de tre dommere. Det blev et 'nej tak', og lige ind til i aftes har han været spændt på at se sin optræden på fjernsyn. Men efter at have set programmet føler han sig 'klippet i stykker'.

– Jeg føler mig klippet fuldstændig i stykker, så jeg fremstår helt til grin. Men det er der jo ikke noget at gøre ved. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville blive til grin med det, jeg havde leveret. Men når de først begynder at manipulere med dig, kan du jo ikke gøre noget.

Pinlig tavshed
I programmet blev han fremstillet som en mand, der ikke rigtig fangede situationen og insisterende blev stående foran dommerne til en pinlig tavshed.

Efter at have set aftenens program, erkender Henrik, at han blev en af de deltagere, der mere stod for fjollet underholdning end flot sang.

Og det undrer ham, for ifølge ham selv var han et hit til pre-castingen, som er en audition, hvor produktionsselskabet udvælger de deltagere, der skal ind til dommerne.

– Jeg sang et enkelt vers og stoppede og spurgte, om jeg skulle synge mere. Men de sagde, det var rigeligt, og at de godt kunne bruge sådan en som mig, fortæller Henrik, der dog ikke har kunnet lokke sin kone med til audition.

Trodsede konen
Hun er nemlig meget stor modstander af hans deltagelse.

– Tror du, hun var bange for, du ville blive til grin?

– Ja, det var hun måske, fortæller Henrik, der er ærgerlig over, at hans audition fremstår helt anderledes, end som han oplevede den.

Twitter bugnede med X Factor
På Twitter kastede danskerne sig vanen tro over de sagesløse deltagere, der var mødt op for at blive vurderet af dommerne.

Og heller ikke her gik 64-årige Henrik fri.

Ekstra Bladet har forgæves ringet til DR for en kommentar.

0 kommentarer
Vis kommentarer