Plastikmareridt: Dianas bryster sidder på maven

En mislykket operation gør, at Diana ikke kan finde bh'er med stropper, der er lange nok til at nå hendes bryster

Diana er ked af sine implantater, der er faldet ned på maven. (Foto: TV3)
Diana er ked af sine implantater, der er faldet ned på maven. (Foto: TV3)

I dag lægger flere og flere danskere sig under kniven i forhold til kosmetiske operationer. Men nogle gange går turen på operationsbordet galt.

I to sæsoner har tv-programmet 'Mit Plastikmareridt' vist bagsiden af medaljen, når dét, der begyndte som en smuk drøm om skønhed, i stedet ender med at være ens værste mareridt.

'Mit Plastikmareridt' er nu i gang med sin tredje sæson, og i aften medvirker tre kvinder, der hver især og af forskellige grunde er kede af deres opererede bryster. De tre kvinder skal sammen med en fjerde kvinde, der har en skæv næse, 'dyste' om at vinde en operation, der kan rette op på deres fejloperationer.

Doris' mave er et stort ar: Jeg har været ked af det siden 1972

Afgørelsen og vurderingen af, hvad der kan gøres, ligger hos to plastik-kirurger - nemlig Jens Jørgen Elberg og Faye Sarmady fra Amalieklinikken i København, der blandt andet har specialiseret sig i genopbyggende plastikkirurgi.

De fortæller både deltagere og seere hudløst ærligt om, hvem der kan få hjælp, og hvem der desværre fortsat må leve med resultatet af en tidligere skønhedsoperation.

Bh-stropperne er for korte
Øverste tv-klip er Diana, der efter et vægttab på 90 kilo fik brystimplantater - men de sidder nede på maven. Faktisk er de så langt fra hendes overkrop, at hun ikke kan finde bh'er, fordi stropperne er for korte.

Men også Sasha er efterladt med ar på både krop og sjæl, fordi hendes brystoperation ikke er gået som forventet og håbet. Hun fik en brystreduktion som ung, der efterlod hende med asymmetriske bryster og brystvorter, der sidder helt uens. Se klippet med hende herunder

Den sidste kvinde, der håber at få gjort noget ved sine bryster, er Lise.

Hun har så ømme bryster efter en forstørrelse, at hun er nødt til at bruge tre bh'er, når hun dyrker sin fritidsinteresse. Se hendes bøn til kirurgerne herunder:

Om lægerne mener, at de vil hjælpe Diana, Lise, Sasha eller den næseopererede kvinde kan du se i programmet i aften klokken 21 på TV3.

Se efterbilleder af den kvinde, som kirurgerne vælger i en artikel efter programmet på eb.dk klokken 22.