Popstjerner hygger på toppen af Danmark

De musikalske stjerner, der skal deltage i den nye sæson af 'Toppen af Poppen', er i Skagen

Stine Bramsen deltager i dette års 'Toppen af Poppen' . Foto: Christian Hjorth
Stine Bramsen deltager i dette års 'Toppen af Poppen' . Foto: Christian Hjorth

Hvis de spiller hinandens musik bare halvt så godt, som de hygger sig, har tv-seerne i den grad noget at se frem til, når 'Toppen af Poppen' igen ruller over skærmen.

De populære popstjerner, der skal deltage i den nye sæson af programmet, er nemlig netop nu i Skagen, hvor de lader til virkelig at nyde hinandens selskab.

Det nye hold til 'Toppen af poppen' klar til afrejse. Foto: Per Arnesen
Det nye hold til 'Toppen af poppen' klar til afrejse. Foto: Per Arnesen

- Glade på grenen, skriver Alphabeat-sangeren Stine Bramsen således om et billede af hende og den populære sangerinde Oh Land, der begge smiler til kameraet fra deres position på stranden i Nordjylland.

Men det er ikke kun de to supersangerinder, som skal fortolke hinandens musik i den nye sæson af tv-programmet.

Både de legendariske musikere Lars Lilholt og Sebastian deltager således i de nye afsnit af 'Toppen af Poppen', og det samme gør en række lidt nyere skud på den musikalske stamme.

65-årige Sebastian i Toppen af Poppen

Sangeren Shaka Loveless, Isam B fra rapgruppen Outlandish og Mattias Kolstrup, forsanger i rockbandet Duné, er nemlig også i Skagen for at fortolke hinandens musik foran rullende kameraer.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.