Populær HBO-serie får dødsstødet

Tv-netværket HBO afslører, at hitserien 'Girls' er ved vejs ende. - Det rigtige tidspunkt at stoppe, siger kvinden bag, Lena Dunham

'Girls' stopper efter sjette sæson. (Pr-foto)
'Girls' stopper efter sjette sæson. (Pr-foto)

Tv-serien 'Girls' har fået masser af ros for sin ærlige, utraditionelle og ofte ikke flatterende portrættering af en række kvinder i 20'erne, og er blevet en ny generations svar på kultserien 'Sex and the City'. Men nu skal trådene samles og det sidste punktum snart sættes i manuskriptet. Producenten HBO bekræfter nemlig, at seriens sjette sæson også bliver den sidste, skriver Rolling Stone.

Verdensstjerne slagtet på Instagram: Dit fede svin

- Jeg begyndte på 'Girls', da jeg var 23, og nu er jeg næsten 30 - serien har på helt perfekt vis fulgt mig gennem mine 20'ere, den periode, som serien handler om, så nu føles det rigtigt at slutte historien, siger Lena Dunham, som både er forfatter, producer og skuespiller i serien, i en officiel udtalelse.

Lena Dunham: Alle har set min vagina

Lige nu venter fans i spænding på sæson fem, som har premiere i slutningen af februar, men derudover er der altså også en afsluttende sjette sæson i vente.

Lena Dunham har i den grad givet noget af sig selv til serien. (Foto: Planet Photo)
Lena Dunham har i den grad givet noget af sig selv til serien. (Foto: Planet Photo)
 

- Jeg kan ikke forestille mig en bedre kreativ oplevelse end 'Girls'. Den frihed og støtte, som HBO har givet producerne Jenni (Konner, red.), Judd (Apatow, red.) og mig er virkelig sjælden og smuk. Engagementet og originaliteten, som vores skuespillere har vist, har været fuldstændig forbløffende, og vores hold er virkelig blevet min familie, fortæller Lena Dunham, som fylder 30 i år.

Girls-skaber viser bryster på instagram

Den humoristiske hitserie har blandt andet vundet flere Golden Globes, en Emmy-pris og Lena Dunham har modtaget en Directors Guild-pris for sit arbejde med serien.

Sommerklar tv-stjerne: Lader håret i armhulerne gro