Annonce:
Annonce:

Poul fra 'Gift ved første blik': Derfor hentede jeg ikke øl til Lene

Parrets tur på Roskilde Festival blev langt fra en succes. Poul forklarer hvorfor

Lene og Poul søgte hjlæp hos psykologen, men flyttede ikke i samme telt på festivalen. (Foto: Snowman Productions)
Lene og Poul søgte hjlæp hos psykologen, men flyttede ikke i samme telt på festivalen. (Foto: Snowman Productions)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Lene og Pouls ægteskab blev sat under pres, da de tog på Roskilde Festival. Det, der skulle have været en mulighed for at lære hinanden bedre at kende, endte i stedet med at skabe endnu større afstand mellem dem. Parret fra ‘Gift ved første blik’ tilbragte musikfestivalen i hver deres telt og havde knap nok kontakt med hinanden.

- De gange, vi endelig mødtes på Roskilde, var det super akavet. Jeg følte ikke, at jeg kunne være mig selv, og det gjorde for mit vedkommende, at kemien bare forsvandt, siger Poul.

Lene fra 'Gift ved første blik' får hug på Twitter

Den dårlige stemning kulminerede, da Lene og Poul sad med en gruppe venner stort set uden at tale sammen. Og da Poul gik op for at hente øl uden at tage med til sin kone, blev det for alvor akavet. Både mellem parret og på Twitter, hvor seerne røg til tasterne og kommenterede Pouls opførsel.

Annonce:

Ifølge Poul var det dog ikke bevidst, at han undlod at bringe friske forsyninger til Lene. 

- Det var bare en super mærkelig situation. Det er ikke for at forsvare mig, men som jeg husker det, sidder jeg med fire-fem venner, der giver runder på skift. Så da det blev min tur, gik jeg op og købte fem fadøl til at dele med mine venner. Det var ikke bevidst for at undgå Lene, situationen var bare super akavet, og der var ikke den der kontakt mellem os, siger Poul.

Han understreger, at Lene allerede havde en øl, da han gik op for at hente en ny omgang, og at han fik sagt undskyld til hende bagefter.

Poul påtager sig sin del af skylden for, at forholdet er stødt på vanskeligheder.

- Jeg skulle måske have været bedre til at sige, hvad der foregik inde i mig og mine tanker om, hvorfor det ikke fungerede.

Poul fra 'Gift ved første blik': Der var pres fra alle sider

Annonce:

Hvorfor gjorde du ikke det?

- Jeg følte mig ikke tryg, jeg havde indtryk af, at hun ville stille spørgsmål til alt, hvad jeg sagde. Det skræmte mig, så jeg ikke havde lyst til at tage den samtale. Derfor trak jeg mig i situationen, forklarer han.

(Foto: Jakob Mydtskov)
(Foto: Jakob Mydtskov)
 

- En ting, som jeg ville ønske, de havde taget med i programmet, er en samtale, jeg havde med en af mine venner på Roskilde Festival. Jeg forklarede, hvorfor jeg ikke kunne tale med Lene, og hvor frustreret jeg var over det. Det ville have givet seerne et bedre indtryk af situationen, hvis det havde været med. Men jeg ved godt, at det er tv, og at man ikke kan have alt med.

Galoperende bryllupsgalskab på DR

Poul har fået stor støtte fra venner og familie, som følger ham og Lene og deres kamp for kærligheden.

Annonce:

- Mine venner og nogle kolleger har set programmet og har måske godt kunnet forstå, hvorfor jeg oplevede situationen, som jeg gjorde. Alle har været super støttende.

Generelt har jeg prøvet at undgå at kigge for meget på sociale medier, men man kan ikke lade være med at læse, når en ven siger: ‘Se lige hvad de skriver om dig’. Jeg prøver at minde mig selv om, at de her folk ikke kender mig, siger Poul.

Han sagde flere gange i tirsdagens afsnit, at han ikke kan se, hvordan parret skal få det til at fungere, men de har endnu ikke opgivet eksperimentet. Han må af gode grunde ikke svare på, om han stadig har kontakt til Lene i dag.

Følg parret tirsdag aften kl. 20 på DR1.

’Gift ved første blik’: Randi og Niels er uenige om smøgerne

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: