Annonce:
Annonce:

Prutter, uheldig påklædning og værter der smider tøjet: 6 vanvittige tv-øjeblikke

Når man sender live kan ting gå galt. Her gik ALT galt. Vi giver dig her seks vanvittige tv-klip

1. Hele Hollywood havde set frem til kåringen af bedste film. Der var bare et problem. Holdet bag den forkerte film blev kaldt op til scenen, og fik overrakt en Oscar, som de ikke skulle have haft (Video: A.M.P.A.S )
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er blevet offentliggjort, at talkshow-værten Jimmy Kimmel vender tilbage som Oscar-vært i 2018, når verdens mest prestigefyldte filmpris skal uddeles.

Dette års Oscar-show gik egentlig ganske udmærket - lige indtil at hovedprisen 'Årets Film' skulle annonceres.

I første omgang blev filmen 'La La Land' udråbt som vinder, men senere fandt de ud af, at det rent faktisk var 'Moonlight', der havde vundet.

Se klippet øverst - og se fem andre vanvittige live-øjeblikke herunder

2. Værten der smed tøjet, når landsholdet vandt - Advarsel: Klippet indeholder nøgenhed...

Den venezuelanske tv-vært Yuvi Pallares havde tilbage i 2015 postuleret, at hun vil lade tøjet falde hver gang Venezuela vandt en kamp til det sydamerikanske fodboldmesterskab for landshold, Copa América.

Da holdet - også tilbage i 2015 - besejrede Columbia 1-0, måtte hun overholde sit dristige løfte.

Annonce:

3. Da verdens frækkeste vejrpige var uheldig

Den mexicanske vejrvært Susana Almeida er blevet kåret som verdens frækkeste vejrpige af nyhedsmediet Daily Star. Hendes videoer er ofte gået viralt på sociale medier, men en optagelse fra sidste år blev kendt for en meget pinlig vinkel.

Flere mænd bemærkede, at Almeida havde fået et par meget stramme bukser på, der gav hende den berømte 'camel toe' mellem benene.

Til de af jer, der ikke kender udtrykket, kan vi fortælle at en 'camel toe' er et amerikansk slangudtryk, for at konturen af de ydre kønslæber og kløften imellem dem bliver synliggjort udenpå tøjet.

4. Da Yahya Hassan ikke ville forlade tv-studie

Annonce:

Da Yahya Hassan tilbage i 2015 var folketingskandidat for Nationalpartiet var i han en aften en tur i studiet hos TV2 Østjylland. Men da studievært Søren Ø. Jensen meddelte sin gæst, at 'det bliver det sidste ord' tog udsendelsen en uventet drejning.

(Video: TV2/Østjylland)

5. Årets første brystsmutter

2017 var ikke mange dage gammel før vi så årets første brystsmutter, og det var den her til lands ganske ukendte spanske tv-værtinde Sonia Monroy, der kunne bryste sig af at være ophavskvinde, skriver The Mirror.

44-årige Monroy overlod i forvejen ikke meget til fantasien, da hun under en live-udsendelse var iført en kjole med dyb udskæring.

6. Pruttelyde fik vejrvært fyret

Ungarske Szilard Horvath mente det kunne være sjovt at bruge falske pruttelyde som underlægning til vejrudsigten. Hans chefer var dog uenige, og det kostede ham jobbet.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: