Realitystjerner: Sådan er vores drømmeprogram

Kreativiteten fejler bestemt ikke noget, når landets realitystjerner skal afsløre deres drømme for et kommende realityprogram

Susan K har flere gange været forbi 'Paradise Hotel' i Mexico. (Foto: Her og Nu)
Susan K har flere gange været forbi 'Paradise Hotel' i Mexico. (Foto: Her og Nu)

De har festet i 'Paradise Hotel', overlevet i 'Robinson Ekspeditionen' og klaret etiske og moralske dilemmaer i 'Fristet - Hvor langt vil du gå?'.

Men hvilke ingredienser ville landets realitystjerner bruge, hvis de fik lov til selv at skabe deres eget realityshow?

Spørger man 'Fristet'- og 'Divaer i junglen'-deltageren Sy Lee, er der ingen tvivl.

Dansk-vietnameseren har nemlig drømt om et bestemt koncept i hele to og et halvt år.

- Jeg har længe ønsket mig et program, hvor jeg dater ti piger og ti drenge og på den måde finder ud af, hvad jeg egentlig er til, siger Sy Lee.

Jacob Juhl har tidligere blandt andet lavet 'Robinson Ekspeditionen' og 'Med Kniven for struben'. Nu laver han 'Paradise Hotel', men tænker tydeligvis ikke stort om deltagerne. (Foto: Mogens Flindt) TV Realitychef svinede egne deltagere

Men datingprogrammet er ikke det eneste realitystjernen går og pusler med.

Sy Lee og navnebroren Sidney Lee har nemlig allerede optaget første afsnit til et andet program, som de krydser fingre for, får grønt lys.

- Det handler om Sy og jeg, der er ude på narrestreger. Vi tager på tour, hvor han optræder, og jeg står i baren. Det er bare sprut, damer og ballade, afslører Sidney Lee.

Danske kendte Ellevild Lyngvild om reality: De er de nye Jesus og Maria

Sidney Lee da han for en meget kort bemærkning deltog i 'Divaer i junglen'. (Foto: Heidi Maxmiling/TV3)
Sidney Lee da han for en meget kort bemærkning deltog i 'Divaer i junglen'. (Foto: Heidi Maxmiling/TV3)

Mens de to Lee'er går og venter på et tilbud, har dj og radioværten Dan Rachlin faktisk allerede fået et.

- Jeg blev engang spurgt, om familien Rachlin kunne tænke sig at lave noget, hvor tv-holdet kom hjem til os og fulgte vores liv med vores hundrede hunde og fugle og almindelige kaos. Men min kone nedlagde forbud mod det, siger Dan Rachlin.

Den 50-årige tv-mand ville ellers gerne vise sin familie frem til de danske seere.

- Det kunne være sjovt at være en dansk udgave af familien Osbourne, hvor man følger vores liv. Man måtte også godt flytte familien Rachlin til en eksotisk ø, hvis det skulle være, siger Dan Rachlin og smiler.

Realtibaben viser her sin butt-plug, der er formet som en hestehale.(Mogens Flindt) Danske kendte Reality-baben med buttplug i numsen

Mens Dan Rachlin drømmer om et kamera hjemme i stuen, vil Susan K, der debuterede på realityscenen i 'Paradise Hotel', hellere lede seerne ud i sin have.

Hvad de færreste nok havde gættet på, har den 40-årige realitystjerne nemlig grønne fingre.

- Jeg dyrker rigtig mange grøntsager derhjemme, så det skulle være en blanding af 'Masterchef' og min egen have. Det ville være total kedeligt tv, siger hun.

Danske kendte TV: Gustav i chok over reality-babes bare bryster

Rikke Gøransson har i flere år været vært på 'Paradise Hotel', men hvis hun selv skulle designe et realityprogram, skulle det være meget mere action-præget. (Foto: Kenneth Meyer)
Rikke Gøransson har i flere år været vært på 'Paradise Hotel', men hvis hun selv skulle designe et realityprogram, skulle det være meget mere action-præget. (Foto: Kenneth Meyer)

Kedeligt ville det derimod ikke blive i Rikke Gøranssons drømme-realityprogram.

Normalt styrer hun slagets gang som vært på 'Paradise Hotel', men skulle den 28-årige værtinde opfinde sit eget realityprogram, skulle der være masser af fart på.

- Der skulle i hvert fald være en masse action. Det måtte godt være lidt vildt, voldsomt og grænseoverskridende, siger Rikke Gøransson.

Video Underholdning TV: Her er Geggo involveret i årets skandale

Værtskollegaen på programmet 'Big Brother', Anne Kejser, skruer heller ikke ned sine ambitioner.

Hun vil nemlig brede realitygenren ud, så andre målgrupper end normalt måske vil kigge med.

- Jeg ville lave et program, hvor forskellige personligheder med forskellig religion, alder og tilhørsforhold mødes. Med al ære og respekt, så er det ikke ofte, at man ser en god, saglig diskussion. Men det kunne jeg godt tænke mig, siger Anne Kejser.

Den tidligere 'Paradiso' bærer rundt på imponerende 600 ml. i hvert bryst. (Foto: TV3) TV Sandy har de bedste bryster i reality-tv

0 kommentarer
Vis kommentarer