Annonce:
Annonce:

Robinson-Camilla om brutale Brian: Han skal ikke få mig til at græde

Brian udpeger Camilla som den svageste i ø-konkurrencen

Camilla og Thomas står igen for skud af holdkammeraterne på Nord i 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: TV3)
Camilla og Thomas står igen for skud af holdkammeraterne på Nord i 'Robinson Ekspeditionen'. (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Normalt er det de ældste, der først står for skud i 'Robinson Ekspeditionen'. De bliver regnet som de svageste og mest undværlige.

Og det har 44-årige Brian og hans jævnaldrende kone, Lene regnet ud. Derfor har de rottet sig sammen med 38-årige Stefan og hans kone, Gøtte, på 36 år. Sammen udgør firkløveret en stærk alliance på hold nord.

Voksenmobning på Robinson

Derfor er det igen Camilla og Thomas på henholdsvis 23 og 28 år, der står til at blive sendt i parkamp med risiko for at tabe og blive splittet i aftenens episode. Se klippet øverst i artiklen.

I aftenens diskussion prøver Thomas at tage teten og appellere til, at han og Camilla blev sendt af sted sidst, og dermed peger han på Brian og Lene til at tage afsted.

Annonce:

- Hvis man siger, man vil tage én på et tidspunkt, så må man også have nosser nok til det, når man ikke har været i parkamp, siger Thomas, hvilket Brian dog stejler over.

- Jeg synes, det er ærligt, hvad du siger. Jeg synes bare, du er en svagpisser, du ikke tør sige det direkte, lyder Brians svar og anklager Thomas for at have samlet opbakning til ideen bag Brians ryg.

- Der er en klar alliance på det her hold, og den er Camilla og jeg ikke en del af, prøver Thomas sig, inden han får bekræftelse på netop den alliance af firkløverets anden mand:

- Jeg kan sagtens høre, hvad I siger - og forstå hvad I siger, og jeg er enig i det meste af, hvad I siger, men jeg sender jer af sted igen, skærer Stefan igennem, mens alle andre bakker op om at sende Camilla og Thomas i den farefulde parkamp.

Camilla og Thomas resignerer og modtager nomineringen, men Brian lader det dog ikke blive ved det. Han opsøger Camilla for at tromle hende og fortælle hende, hun er den svageste.

Annonce:

- Han - af alle mennesker - skal ikke få mig til at græde, siger Camilla bagefter om det ubehagelige sammenstød med Brian.

Artiklen fortsætter under videoen:

- Seniorerne styrede det hele, og jeg følte mig meget udenfor, fordi jeg ankom en dag senere end de andre. At der så oven i købet var en alliance imod os, gjorde at jeg aldrig kom til at føle mig velkommen. Efter den anden parkamp, hvor vi vinder, var det tydeligt, at det var et spørgsmål om tid, før Thomas og jeg ville blive splittet, og den utryghed var selvfølgelig ikke rar at gå rundt med, siger Camilla til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Vi blev tudet ørene fulde om, hvor dårlig stil det var af Syd, at sende Kenneth og Christina af sted to gange, men vi kunne sjovt nok ikke få en garanti for, at andre ville tage teten. Det var underligt pludselig at mærke, man blot var brikker i deres spil. Vi gav dog aldrig op og forsøgte at kæmpe imod alliancen, og da vi gjorde det, ser vi jo en Brian, der begynder at blive presset. Brian ville helst ikke fremstå som taktikker, siger hun og tilføjer:

- Det var utroligt, at seniorerne ikke stod ved deres alliance men i stedet følte behov for at hænge os ud som svage. Lene og Brian var klart holdets svageste par. Ud over at have alder og kondi imod sig, så havde Brian dårlig ryg, og Lene var den allermindste på holdet. Det taktiske spil var de gamle desværre bare bedre til.

Hun får opbakning af kæresten, Thomas.

Annonce:

- Camilla og jeg tog en for holdet i afsnit to og ender jo med at vinde og hive den stærkeste fra Syd med hjem i form af Kenneth, og forstærkede dermed Hold Nord betragteligt. Men vi kunne jo ikke få nogen garantier, selvom Stefan og Brian i forbindelse med både første og anden parkamp nævner, at de godt vil tage en parkamp for holdet og banke Syd. Derfor vælger vi at bruge det imod dem selv. Det er jo ikke specielt cool som mand at sige sådan og så ikke stå ved det, og det fremhæver jeg for at presse dem lidt, siger han og fortsætter:

- Camilla og jeg vidste godt, vi stod svagt rent taktisk og forsøgte derfor også op til den tredje parkamp at overbevise holdet om, at det var et problem, at seniorerne havde en så stærk alliance, der gjorde, at de ikke kunne blive udsat i parkampe. Det kunne Lasse og Nicole naturligvis sagtens se, da de så ville stå for skud, hvis vi blev splittet. Kenneth, Sanne og Daniel var desværre ikke til at rykke. De støttede de ældre for ikke at ryge ved et eventuelt ø-råd, og dermed havde vi ikke en chance, fortæller Thomas om situationen i Filippinerne.

Se 'Robinson Ekspeditionen' på TV3 klokken 20 mandag aften.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

... Røveri, narko og drabforsøg

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: