Så du den spirende romance på tv: Sådan er det gået med Siska og Morten

Parret som er blevet bragt sammen af hendes børn, nød hinandens selskab under optagelserne. Men hvordan er det mon gået siden

Siska hyggede sig i Mortens selskab. Foto: Screendump
Siska hyggede sig i Mortens selskab. Foto: Screendump
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der var særdeles god kemi mellem Siska og Morten i aftenens udgave er dating-programmet 'En kæreste til mor', der netop er løbet over skærmen på Kanal 4.

Som titlen på progammet mere end antyder, var det skolelæreren Siskas to børn, der nøje havde udvalgt en date til deres mor. Og deres valg faldt på 41-årige Morten fra Kolding, der blandt andet fik ungernes velsignelse, fordi han kan lide boller i karry.

I tre dage boede Morten hos Siska og hendes to børn, for at finde ud af om de kunne se hinanden som potentielle kærester.

David Owe: Single-kvinder er krævende og kræsne

Både når børnene var i nærheden, og når Siska og Morten havde voksentid alene, var der god stemning, lystig snakken og masser af grin. Og begge gav ved programmets slutning udtryk for, at de da helt sikkert gerne ville ses igen.

- Men det er ikke sket. Vi har slet ikke set hinanden overhovedet, siger Siska til Ekstra Bladet uden at kunne give en egentlig forklaring på hvorfor.

- Jeg har ikke gjort noget - og det har Morten heller ikke. Havde vi ikke kunnet undvære hinanden, så havde en af os nok gjort et eller andet. Så selvom vi hyggede os meget, så manglede der måske alligevel det der sidste krydderi, siger Siska, der dog ikke er i tvivl om, at hvis Morten ringer og byder på en drink eller en kop kaffe, så er hun klar!

I tvivl
Og Morten skal nok ringe til Siska, afslører han overfor Ekstra Bladet.

- Men jeg har ladet det være lidt op til Siska. Jeg lavede jo sådan en video til hende, som hun fik, efter jeg var taget hjem. Her siger jeg, at hun bare kan kontakte mig, hvis hun vil ses. Det har hun ikke gjort, så måske har jeg været lidt i tvivl om, hvordan hun faktisk havde det med mig, siger han.

Samtidig har Morten haft travlt - og brug for at sunde sig lidt oven på optagelserne, der fandt sted for halvanden måneds tid siden.

Morten er lige kommet hjem fra ferie og vil nu kontakte Siska. Foto: Kanal 4
Morten er lige kommet hjem fra ferie og vil nu kontakte Siska. Foto: Kanal 4
 

- Det var meget specielt at have et kamerahold på nakken. Det var svært at koncentrere sig, siger han og fortsætter.

- Men det er da ikke for sent for os at mødes igen. Vi havde det virkelig hyggeligt og det er nogle skønne børn, hun har. Så jeg skal da helt klart se at få ringet til Siska, siger Morten, der kort før optagelserne gik i gang flyttede fra København til Kolding og fik nyt job.

Både Siska og Morten er enige om, at deres møde - arrangeret af hendes børn - var en succes. Også selvom de ikke er blevet kærester.

- Vi tog det som det kom, og det var helt igennem en god oplevelse, siger Siska.

Konceptet med at lade børn vælge en potentiel kæreste til deres mor virker på papiret voldsom kontroversiel, men programmets vært, skuespilleren David Owe, har tidligere sagt til Ekstra Bladet, at han faktisk synes, at der er ret smart at inddrage ungerne.

David Owe vært på nyt kontroversielt dating-program

- Faktisk synes jeg ikke, at ideen med at tage børnene med på date tidligt i forløbet er så dum! Ofte plejer folk at skulle se hinanden an, uden børnene er der. Så ses de kun de uger, hvor ungerne er hos den anden forælder. Så bliver der knaldet løs, og alt er godt. Men hvad så, når der pludselig er dine og mine børn i forholdet også....puha...jeg er glad for, at jeg ikke er ude på det der marked, siger David Owe, der er gift med kollegaen Marie Askehave, som han har døtrene Gudrun og Ingrid med.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+