Sådan vil skabere holde Game of Thrones-slutning skjult

Folkene bag Game of Thrones griber til gammelt tv-trick for at forhindre spoilers

Danske Nikolaj Coster-Waldau er også med i den sidste sæson af Game of Thrones. Men selv han kommer ikke til at vide, hvordan serien ender, før sidste afsnit bliver rullet ud på HBO. Foto: AP
Danske Nikolaj Coster-Waldau er også med i den sidste sæson af Game of Thrones. Men selv han kommer ikke til at vide, hvordan serien ender, før sidste afsnit bliver rullet ud på HBO. Foto: AP

Da finaleafsnittet af sæson 7 af Game of Thrones 27. august blev udgivet, var det med rekordmange seere verden over.

De mange fans venter derfor i spænding på at få at vide, hvordan det hele ender med at gå for Jon Snow, Jamie Lannister og alle de andre i den sidste og afgørende sæson af succes-serien.

I den seneste sæson blev serien flere gange ramt af læk og afsløringer af, hvad der ville ske, men det vil seriens skabere nu gøre deres til ikke sker med den sidste sæson.

Således har de hevet et gammelt tv-trick op ad ærmet for at forhindre afsløringer af, hvad serien ender med.

Det skriver The Morning Call.

Med store skuespillere som  Sidse Babett-Knudsen og Anthony Hopkins er Westworld blevet et hit, og seerne kan ikke vente på fortsættelsen. Foto: All Over Underholdning Westworld, Game of Thrones og Breaking Bad: Her er de vildeste serie-teorier

Der vil nemlig blive indspillet flere forskellige versioner af det sidste afsnit af serien. Det fortæller HBO's programdirektør, Casey Bloys.

- Det er man nødt til at gøre med en lang serie. For når du optager noget, ved folk det. Så de har i sinde at optage adskillige versioner, så der ikke er noget rigtigt endeligt svar før til sidst, siger han.

Det betyder, at selv seriens skuespillere er nødt til at se det sidste afsnit for at finde ud af, hvordan serien i virkeligheden ender.

Ifølge New York Times er den samme tilgang blevet brugt i blandt andet maratonserien Dallas for at sløre, hvem der skød 'J.R.'. Også The Sopranos og Breaking Bad indspillede flere versioner af det sidste afsnit for at forhindre læk.

Meget kan altså tyde på, at man uanset hvad må vente tålmodigt med at få endelig vished om Westeros' skæbne. Og der er et godt stykke tid til endnu.

Indspilningen af den sidste sæson begynder nemlig først til oktober og fortsætter frem til næste sommer. Herefter ventes sæsonen først at få premiere i slutningen af 2018 eller måske først i 2019.

Foto: All Over Underholdning 20 facts, du (måske) ikke vidste om Game of Thrones