Sanne genfandt kærligheden efter 'Robinson': Nu er hun gravid

Sanne Juul Bojko besluttede sig for at finde sammen med sin eksmand, efter hun kom hjem fra 'Robinson Ekspeditionen'

'Robinson Ekspeditionen' endte med at redde Sanne Juul Bojkos forhold.

Den 30-årige fodterapeut, der medvirkede i sidste sæson af overlevelsesprogrammet, fortæller i aftenens udsendelse af 'Til middag hos', hvordan hun fandt sammen med eksmanden, som hun har sønnen Matti på fem med.

De to blev skilt efter to års ægteskab efter en hård tid.

Eksmanden Jon blev udsendt til Afghanistan bare to måneder efter, at de var blevet forældre.

- Da han kom tilbage, var Matti ti måneder, og det hele gik meget skævt. Det var rigtig svært for os at finde hinanden igen, for jeg var jo blevet mor og var vokset meget med rollen alene herhjemme, mens han var af sted og oplevede mange ubehagelige ting. Der var rigtig mange ting, der ikke lige kunne forenes, og vi blev separeret i 2014.

Det ændrede sig dog, da Sanne kom hjem fra 'Robinson Ekspeditionen'

- Dernede har man tid til at tænke over tingene, og man finder ud af, hvem man savner derhjemme. (...) Jeg tænkte jo rigtig meget på min søn og på, hvad der ville være godt for ham, og hvad jeg selv havde lyst til. Og jeg havde egentlig rigtig meget lyst til at give det et forsøg til, forklarer hun i programmet.

TV3underholdning Robinson-Malou bliver slagtet af gruppen

Siden har parret købt hus Store Lyngby nær Hillerød, så der er masser af plads, når familien snart bliver udvidet.

- Jeg er simpelthen gravid, det er så dejligt.  Jeg har termin 6. november, afslører Sanne til Ekstra Bladet.

- På onsdag ved vi, hvad det bliver. Vi har en tidlig kønsscanning, for vi har slet ikke tålmodighed til at vente. Jeg har lidt en ide om, at det bliver en pige, og det ville være dejligt, når vi har en lille dreng i forvejen. Men bare babyen er sund og rask, så er det jo fint, fortæller den vordende mor.

- Jeg har altid drømt om en hel børneflok, men nu må vi se efter nummer to. Det kan jo være, man skifter mening, tilføjer hun.

Tina var med på 'Paradise Hotel' sæson 7, som blev sendt i 2011. (Foto: Lotta Lemche/TV3) TV Fra 'Paradise'-frækkert til sej sild på 'Robinson'

Sanne glæder sig til at få en helt anden barsel en sidst.

- Sidste gang stod jeg nærmest alene med søvnløse nætter og bleskift, fordi jon var udsendt. Nu glæder jeg mig bare ekstremt meget til at han skal være del af det fra starten, og det gør han også – meget mere end mig, fortæller hun om kæresten Jon, der læser på CBS, men stadig er tilknyttet militæret.

Parret er stadig fraskilt - trods de lykkelige omstændigheder.

- Lige nu er vi 'bare' kærester. Hvis vi skal giftes, starter vi ligesom forfra, og så skal han ned på knæ igen, lydet det med et grin fra Sanne.