Se burlesk-danser, der faldt nordmænd for brystet

Norges udgave af ’Britains got Talent’ fik ophidselsen til at brede sig i landet

Norsk TV2 mener ikke, at de norske børn har taget varig skade af Fifi von Tassels dans. Foto: Screen dump TV2/Dagbladet
Norsk TV2 mener ikke, at de norske børn har taget varig skade af Fifi von Tassels dans. Foto: Screen dump TV2/Dagbladet

Live tv udmærker sig ved, at der kan forekomme uventede ting, som ikke lige lader sig standse. Det fik  nordmændene at mærke søndag aften, da TV2 sendte programmet 'Norske talenter' - landets udgave af 'Britains got Talent'.

(Foto: TV2 Norge)
(Foto: TV2 Norge)
 

Der var ingen dansk Susan Boyle, da der var audition til 'Danmark har talent' i Herning. (Foto: AP). TV Dansk talentshow: Ingen kom til audition

Midt imellem kagetallerkner og kakkelborde fik alt fra børn til bedstemødre serveret en stærk cocktail af svingende  bryster og roterende deller, da den 29-årige talentdeltager Carina Elisabeth Carlsen sprang ud som burlesk danser, skriver Dagbladet.

Den muntre unge dame har anskaffet sig kunstnernavnet 'Fifi von Tassel', og hun gav den virkelig gas på scenen midt i den bedste sendetid, hvilket er faldet nogle nordmænd for brystet - så at sige.

Susan Boyle blev opdaget i 'Britain's got talent'. (Foto: AP/Andrew Milligan). TV Endnu et talentshow får dansk tv-premiere

Hendes velvoksne barm havde kun et par røde brystvorte-dutter at skjule sig bag, og den sparsomme påklædning i  rød og guld med perler og fjer tjente heller ikke til at bortlede opmærksomheden fra det faktum, at Carina Elisabeth Carlsen har mere end nogle få kilo for meget på sidebenene.

Hele denne burleske og meget sensuelle dans var for stærk kost i flere norske hjem, og det affødte klager over, at ikke mindst børn fik denne frække, burleske dans smækket lige i ansigtet midt i en familieudsendelse.

'One Chance' tager sig en del friheder i fortællingen om Paul Potts (James Corden), hvilket kan undre, da fortællingen jo er god nok i sig selv. (Foto: SF Film) Filmanmeldelser Ny film om Paul Potts er slet ikke så ringe endda

Men Norsk TV2 har taget klagerne i stiv arm. De mener, ikke at de norske børn har taget varigt skade af Fifi von Tassels dans.

Den unge dame gik i øvrigt ikke videre i konkurrencen.

Det tilsvarende talent-program har også kørt i Danmark, men uden stor succes. F.eks. dukkede der ikke en eneste op, da TV2 holdt auditions i Herning i 2014 forud for showet. Og da programmet blev sendt med Peter Frödin, Jarl Friis Mikkelsen, TopGunn og Cecilie Lassen som dommere, var seertallene mildest talt ikke noget at prale af.

Det er det britiske selskab ITV, der står bag konceptet ’Britains got Talent’, og her har man fundet stjerner som Paul Potts og Susan Boyle.